Plimbări cu barca în Galați pe Dunăre – Preț și rezervări

Citește asta înainte să rezervi niște plimbări cu barca Galați pentru a afla cum a fost experiența noastră, cât a costat și ce am văzut. Și da, poza principală a acestui articol de pe blogul meu este cu niște cai sălbatici de pe Insula Cailor :)

Plimbări cu barca Galați

Am văzut pe internet foarte mulți prieteni sau cunoscuți care au ales anul ăsta să facă o plimbare cu barca pe Dunăre cu plecare din Galați. Deși sunt probabil mai multe firme care oferă plimbări cu barca pe Dunăre, Giv Boats e cea mai promovată.

Dacă ești genul de persoană care nu are chef să citească articole lungi și detaliate, concluzia pe scurt este: DA, recomand cu drag Giv Boats pentru plimbări cu barca pe Dunăre cu plecare din Galați. Rezervările se fac la telefon +40 756 765 664.

Trasee și prețuri plimbări cu barca Galați

Există 6 tipuri de trasee. De fapt, chiar 7 tipuri de trasee. Din acestea, primele 3 tipuri de trasee sunt cele mai alese datorită faptului că durează mai puțin și sunt și mai accesibile din punct de vedere al prețurilor.

  • Traseul de o oră care include prezentarea istorică a portului Galați, vedere panoramică a orașului Galați + gura de vărsare în râul Siret. Preț: 50 lei de persoană.
  • Traseul de două ore care include prezentarea istorică a portului Galați, gura de vărsare a râului Prut și Insula Cailor. Preț: 100 lei de persoană.
  • Traseul de trei ore care include plecare port Galați, gură de vărsare braț Măcin și prezentarea portului din Brăila. Preț: 150 lei de persoană.
  • Traseul de patru ore care include plecare port Galați, vedere port Brăila și Insula Mică a Brăilei. Preț: 200 lei de persoană.
  • Traseul de cinci ore care include plecare port Galați și prezentarea brațului Măcin. Preț: 250 lei de persoană.
  • Traseul de zece ore care include plecare port Galați, port Tulcea, Canal Sulina, Mila 23 Delta Dunării și retur Galați + masă cu specific pescăresc. Preț: 460 lei de persoană.

Opțional, se mai poate face și al șaptelea tip de traseu, care este unul personalizat în funcție de dorințele clienților.

Prețuri plimbare cu barca Galați copii

În ceea ce privește copiii, politica de preț mi se pare foarte corectă. Un copil sub 10 ani nu plătește nimic – plimbarea este gratuită pentru copiii sub 10 ani. Însă dacă ai doi copii sub 10 ani, vei plăti pentru amândoi cât pentru un adult.

Exemplu: dacă alegi plimbarea cu barca pe Dunăre de 2 ore (100 lei/persoană) pentru tine, soția ta și copilul tău de sub 10 ani împliniți, vei plăti doar 200 lei (100 tu, 100 soția). Dacă ai 2 copii, vei plăti 300 lei (100 tu, 100 soția și câte 50 de copil).

Prețuri actualizate plimbare cu barca Galați

Acest articol nu este plătit sau susținut de nimeni. L-am scris pentru că mi-a plăcut de Viorel (căpitanul bărcii), pentru că mi-a plăcut experiența de plimbare cu barca în sine și pentru că este genul de activitate care susține orașul Galați și promovarea lui.

Când se mai schimbă ceva la prețuri între timp, dacă mă va anunța Viorel ca să fac update, voi face. Dacă nu, nu. Așa că cel mai bine este să intrați direct la ei pe site aici https://plimbaredunaregalati.ro/trasee-si-tarife/ pentru a vedea prețurile actualizate.

Ce bărci sunt

În acest moment înțeleg că sunt două bărci. Una mai mică și una mare, acoperită. Noi am fost cu barca mare, cu cea acoperită. O barcă foarte curată, foarte confortabilă și foarte bine întreținută. Ai toată baza să mergi cu o astfel de barcă. Mi s-a părut safe.

În galeria foto de mai jos sunt poze cu barca mică, atenție. Dar dacă se strâng mai multe persoane, se va merge cu barca mare acoperită. Când vei face rezervarea telefonic ți se va comunica exact cu ce barcă se merge și vei afla tot.

Galeria foto a fost preluată de pe website-ul lor oficial și presupun că toate persoanele din imagini și-au dat acordul ca să apară online (inclusiv Smiley și Pavel Bartoș). Eu nu mă pricep prea bine la fotografii, dar am realizat un scurt video postat mai jos.

Cum a fost plimbarea noastră cu barca pe Dunăre în Galați

Noi am ales un traseu de două ore, deoarece dorim să vedem Insula Cailor, unul dintre puținele locuri din România unde se mai pot vedea cai sălbatici. Am vrut să trăiesc mai mult momentul, așa că nu am făcut multe poze, dar am un scurt video mai jos.

În cadrul plimbării am aflat foarte multe despre orașul Galați, despre istoria acestuia, despre ce se întâmplă în acest moment, despre locul unde s-a scufundat Mogoșoaia și am văzut un Galați superb pe înserat (zici că ești în altă țară).

Aș dori să povestesc toate amănuntele din plimbarea mea, dar e ca și cum aș da spoiler la un film pe care vrei să-l urmărești :) Îți recomand plimbarea cu barca pe Dunăre în Galați la Insula Cailor și crede-mă că nu vei regreta traseul și poveștile auzite.

De unde se pleacă cu barca în plimbare pe Dunăre în Galați

Plecările se fac de la un mic doc de pe Faleza Dunării din Galați, chiar lângă celebrul remorcher multifuncțional cu clasă de gheață Perseus. Pentru cei din Galați: intri pe faleză din capătul dinspre port și chiar la barieră este docul.

Rezervări plimbări cu barca în Galați pe Dunăre

Plimbări cu barca în Galați pe Dunăre

Cel mai simplu este să iei legătura cu Viorel, căpitanul bărcilor. El te va ajuta cu detalii și cu rezervări. Rezervările se fac la telefon +40 756 765 664. Plimbare plăcută!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.