A folosit cineva până acum Zoho Email în varianta profesională?

Pentru cine lucrează în domeniul marketingului, compania Zoho este binecunoscută pentru mai multe unelte online pe care le pune la dispoziție de ceva vreme: CRM, website builder, email hosting, suite de tip office online și multe altele.

De curând am fost solicitat pentru a face o migrare a unui domeniu de email cu puține adrese la alt provider de email hosting. Eu nu mă pricep să fac chestia asta foarte bine, așa că mereu am apelat la specialiști, dar acum din varii motive nu se mai poate.

Prin urmare, eu folosesc deja pentru un client de-al meu Google Workspace pentru email hosting și totul funcționează perfect. Însă Google Workspace (fostul G Suite) a devenit cam scump și oferă pe lângă email hosting și alte funcții de care nu este nevoie.

Am căutat pe internet și am dat peste Zoho Email Hosting. Prețul este mult mai accesibil (în jur de 1 euro pe lună per user, iar la 4 adrese de email cât are domeniul de care trebuie să mă ocup eu, e ieftin ca braga), iar review-urile sunt bune.

De asemenea, au servere în Europa, tehnologia este GDPR compliant și se laudă că procesul de migrare este unul simplu, rapid și intuitiv. Totul sună bine până aici, dar m-ar interesa dacă vreunul dintre voi a utilizat efectiv Zoho Email până acum.

Mulțumesc anticipat!

close

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „A folosit cineva până acum Zoho Email în varianta profesională?”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.