Platformă prin care vinzi cursuri online, ebooks sau coaching

Payhip este o platformă cu ajutorul căreia ai posibilitatea de a câștiga bani din produsele sau serviciile pe care le poți oferi și digital, adică de la distanță. Printre acestea se numără digital downloads (ebooks, rapoarte, programe), cursuri, coaching etc.

Există mai multe astfel de platforme, însă avantajul Payhip este că poți să îți faci și un cont gratuit aici. Vei plăti doar un comision de 5% din valoarea vânzărilor tale. Dacă nu vinzi nimic, nu plătești. Dacă vrei să plătești un comision mai mic (sau 0) există alte planuri.

Platformă prin care vinzi cursuri online

Platformă prin care vinzi cursuri online

Platforma Payhip îți oferă toate uneltele necesare vânzării și livrării de cursuri online, ebooks sau chiar produse fizice. Nu este necesar să investești într-o platformă care din start te pune să plătești, ca mai apoi să vezi dacă ce vinzi tu va merge sau nu.

Poți să începi să construiești gratuit cursul tău sau programul tău de coaching direct pe această platformă, iar dacă treaba merge și nu vrei să mai împarți fee-ul de 5% per vânzare cu ei, poți face upgrade la un plan de 29$ pentru 2% sau 99% pentru 0%.

Cum plătesc oamenii cursurile tale

Avantajul este că dacă îți faci cont pe această platformă, nu trebuie să îți mai bați tu capul cu procesatorul de plăți și cu diverse alte contracte. Cei de la Payhip se ocupă de încasarea plăților cu cardul și îți transferă apoi în cont sau pe PayPal vânzările.

Ce poți să vinzi pe platforma de cursuri online

Poți să vinzi mai multe tipuri de servicii sau produse. Iată câteva idei:

  • Digital downloads: ebooks, software, design-uri pentru social media gata făcute, template-uri, videouri, muzică și orice altceva. Dacă poți salva un anumit tip de fișier, înseamnă că îl poți vinde acolo.
  • Cursuri online cu tot felul de facilități: videoclipuri cu instrucțiuni, fișiere digitale, quiz-uri sau teme pe care le dai cursanților tăi. Poți inclusiv să generezi certificate de absolvire a cursurilor tale din platformă.
  • Coaching. Poți să-ți vinzi expertiza online prin sesiuni de coaching 1 la 1 cu clienții tăi. Cu ajutorul acestei platforme, poți să programezi cu ușurință sesiuni online prin Zoom sau planificări cu ajutorul Calendly.
  • Memberships. Dacă te gândești să obții venituri recurente dintr-un program cu abonament lunar (adică un membership) poți face și asta prin această platformă. Tu doar bate-ți capul să oferi calitate.
  • Produse fizice. Poți să construiești și un magazin online în care să vinzi produse fizice dacă vrei. Vei putea ține inventarul acestora și le vei gestiona cu ușurință. Ai și un modul de promoții și cam tot ce îți trebuie.

Concluzie platformă cursuri online

Pareri Payhip Romania

Pofta îți vine în timp ce mănânci. Așa că dacă vrei să-ți faci o afacere online și nu ai încă idee ce să faci, fă-ți un cont pe platforma prin care vinzi cursuri online și produse digitale Payhip și începe să te joci pe acolo. Când acționezi îți vin idei.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.