Parc Eminescu Galati 7

Pentru gălățenii cu inimă, care vor să facă bine sau care vor să se implice în comunitate

Știu că sunteți oameni ocupați și mai știu că la un val atât de puternic de informații care vă vin din toate părțile, nu aveți timp să aflați unele lucruri. De aceea, vă supun atenției câteva evenimente sau cazuri din Galați care merită sprijinite.

 • Începe ”Școala Altfel”, iar Asociația Atelierul de Idei se ocupă de asta la noi. Aruncați un ochi pe pagina lor de Facebook. Veți găsi toate detaliile.
 • Laser Kids Show Tour vine și la Galați pe 23 aprilie 2015. Intrați aici să vedeți despre ce e vorba.
 • Evelina Ștefania are nevoie de noi. Pe 19 aprilie 2015 se organizează un eveniment sportiv caritabil în Grădina Publică. Înscrieri aici.
 • Hai să aducem un strop de fericire copiilor în prag de sărbători. Toate detaliile se regăsesc pe pagina Descoperă Fericirea.
About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

3 Comments

 • felicia katz

  Reply Reply 06/04/2015

  Felicitari.Constat ca va ocupati numai de copii cu probleme si tineri,si asta este foarte frumos.Pe cand o initiativa penreu persoanele inaintate in varsta aflate in dificultate ?

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 06/04/2015

   Eu în general primesc comunicate de presă pe care le dau mai departe de cele mai multe ori.

  • Maria Dediu

   Reply Reply 06/04/2015

   Pentru persoanele in varsta in dificultate exista in Galati fundatia Nursing Comunitar. Sper sa va fie de folos informatia.

Leave A Response

* Denotes Required Field