Bine vă regăsesc cu o temă nouă

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Am lipsit o perioadă cu diverse treburi, deplasări, copil răcit etc. Mă rog, asta e, am lipsit, e blog personal, nu trebuie să justific :)

După cum observați am un template nou la blog. Am hotărât să îl schimb pentru că foloseau deja prea mulți tema mea veche.

Nu zic nici că asta ar fi unică, dar e altceva. Mult mai bine optimizată pentru mobil (am zis că update-ul Google de pe 21 aprilie merită să mă prindă bine).

Mai am câteva chestii de pus la punct la ea. Gen traducerea în limba română și afișarea numărului de comentarii (probabil observați că nu este afișat numărul de comentarii atunci când priviți un articol).

E o temă cumpărată de aici. Folosind codul meu de afiliere 50ursandiscount veți putea să vă cumpărați orice temă de pe acolo la jumătate de preț.

Momentan am mai implementat o temă de la ei pentru un site care se află deja live, în producție, și totul merge uns. Cu alte cuvinte, recomand.

În rest, cum vi se pare? Ce bug-uri v-au întâmpinat? Cum se văd diacriticele? Orice recomandare sau feedback îmi este de folos. Și vă mulțumesc anticipat pentru asta.


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

13 comentarii la „Bine vă regăsesc cu o temă nouă”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend