Bine vă regăsesc cu o temă nouă

Am lipsit o perioadă cu diverse treburi, deplasări, copil răcit etc. Mă rog, asta e, am lipsit, e blog personal, nu trebuie să justific :)

După cum observați am un template nou la blog. Am hotărât să îl schimb pentru că foloseau deja prea mulți tema mea veche.

Nu zic nici că asta ar fi unică, dar e altceva. Mult mai bine optimizată pentru mobil (am zis că update-ul Google de pe 21 aprilie merită să mă prindă bine).

Mai am câteva chestii de pus la punct la ea. Gen traducerea în limba română și afișarea numărului de comentarii (probabil observați că nu este afișat numărul de comentarii atunci când priviți un articol).

E o temă cumpărată de aici. Folosind codul meu de afiliere 50ursandiscount veți putea să vă cumpărați orice temă de pe acolo la jumătate de preț.

Momentan am mai implementat o temă de la ei pentru un site care se află deja live, în producție, și totul merge uns. Cu alte cuvinte, recomand.

În rest, cum vi se pare? Ce bug-uri v-au întâmpinat? Cum se văd diacriticele? Orice recomandare sau feedback îmi este de folos. Și vă mulțumesc anticipat pentru asta.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

13 comentarii la „Bine vă regăsesc cu o temă nouă”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.