Participă pe 5 August la Skirt Bike Galați

SkirtBike Galati 2018

Cea de-a treia ediţie a SkirtBike Galaţi va îmbina pasiunea pentru pedalat cu călătoria în timp și, mai mult decât atât, cu scopul principal al evenimentului: promovarea ciclismului și în rândul reprezentantelor sexului frumos.

Evenimentul SkirtBike – început la Bucureşti în urmă cu 9 ani – s-a extins treptat în toate colţurile ţării, la Bacău, Miercurea Ciuc, Cluj, Hunedoara, Suceava, Botoşani, Arad, Deva, Constanţa, Baia Mare, iar alte oraşe se pregătesc la rândul lor să demareze pe plan local acest proiect. 

În Galaţi, SkirtBike-ul a fost organizat pentru prima dată în 2016 de către asociaţia BikeWorks. După cum era de aşteptat, evenimentul a adunat peste 100 de participante încă de la prima ediţie, iar în 2017 numărul participantelor s-a dublat, depăşind cele două sute de numere pregătite pentru start. Anul acesta BikeWorks pregăteşte cea de-a III-a ediţie la care ne aşteptăm la şi mai multe participante pe două roţi!

SkirtBike va avea loc pe 5 August, începând cu ora 17:00. Întâlnirea biciclistelor va avea loc pe platoul din faţa Sălii Sporturilor, urmând ca grupul să parcurgă un traseu de aproximativ 7 km pe ruta Str. Brăilei – Str. Domnească – Grădina Publică. Pe întregul traseul se va merge doar pe prima bandă a străzilor parcurse, în ritm uşor, de plimbare. Coloana va fi deschisă, flancată şi închisă de membrii BikeWorks.

Evenimentul SkirtBike promovează mersul pe bicicletă într-un stil lejer şi colorat, unde rochițele şi fustele sunt articolele vestimentare preferate. În concordanță cu călătoria în timp, organizatorii îşi doresc să aducă anii ‘50 și ‘60 înapoi în contemporan, pe biciclete. Doamnele şi domnişoarele sunt deci invitate să îşi caute cele mai frumoase vestimentaţii şi accesorii în ton cu tema de anul acesta, Retro Chic inspirată de tendința anilor 1950-1960, perioadă în care mersul pe bicicletă a cunoscut o popularitate remarcabilă și în rândul femeilor.

Participantele înscrise la SkirtBike vor primi cadouri din partea sponsorilor: Acqua Carpatica, Yves Rocher, EliteGym şi Senzate. De asemenea, la finalul plimbării va fi pregătită binecunoscuta tombolă cu premii care va avea ca premiu principal o bicicletă Pegas dar şi multe alte cadouri oferite de Winmarkt, Apan Cars, Passiflora, Auchan şi alţi sponsori. Seara se va încheia în Grădina Publică cu un concert live susţinut de Florin Chiriac and the Hippie Band. 

La fel ca şi anul trecut, evenimentul SkirtBike are şi o latură filantropică. La finish va exista o urnă de donaţii pentru femeile abuzate şi copiii defavorizaţi din cadrul Fundaţiei Familia. Banii strânşi din donaţii vor fi redirecţionaţi integral către această fundaţie. 

Pentru participarea la SkirtBike Galaţi este necesară completarea formularului de aici. Vârsta minimă de participare este 14 ani.

Iată și niște fotografii de la edițiile trecute SkirtBike Galați…

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.