[Video] Tratament papiloame cu Thermavein – Episodul 2

Au trecut cele 15 zile de când mi-am făcut tratamentul ThermaVein împotriva papiloamelor, iar acum e momentul să observați în episodul 2 rezultatele tratamentului.

Dacă vreți să vedeți episodul 1, unde veți putea observa și cum se desfășoară tratamentul papiloamelor cu ThermaVein, puteți urma acest link.

Pe scurt, aveam 3 papiloame (din care unul mare) pe care mi le-am tratat cu ThermaVein la aBeauty Clinique. Mi-au căzut în 4-5 zile, iar semnele au început să nu se mai observe după 15 zile.

Mai multe puteți urmări în acest videoclip.

Dacă vă interesează să vă tratați papiloamele, cei de la aBeauty Clinique au clinici în București, Brașov, Constanța, Galați și Iași. îi poți contacta completând formularul de pe pagina asta.

Tratare papiloame – Pasul 1

Se realizează tratamentul papiloamelor cu ThermaVein de către un terapeut specializat aBeauty.

Tratare papiloame

Tratare papiloame – Pasul 2

În urma tratamentului, alimentarea cu sânge a papiloamelor se oprește, iar acestea arataă precum în imaginea de mai jos. Până se cadă, acestea își vor schimba culorile, se vor inflama (în anumite cazuri) și vor jena ușor. Acest lucru poate dura între 3-4 și 10 zile, în funcție de persoană.

În unele situații când papiloamele au o bază mai groasă, poate fi necesară și a doua ședință de tratament. Este perfect normal.

Papiloame dupa ThermaVein

Tratare papiloame – Pasul 3

Rezultatele se instalează în 15 zile, dacă folosești pe zona respectivă o cremă hidratantă. La unele persoane procesul de vindecare poate fi mai rapid, la alte persoane procesul de vindecare și dispariție a semnelor poate fi mai lung. În orice caz, în maximum 30 de zile semnele unde au existat papiloamele dispar la marea majoritate a persoanelor.

Tratament papiloame dupa

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.