[Video] Tratament papiloame cu Thermavein – Episodul 2

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Au trecut cele 15 zile de când mi-am făcut tratamentul ThermaVein împotriva papiloamelor, iar acum e momentul să observați în episodul 2 rezultatele tratamentului.

Dacă vreți să vedeți episodul 1, unde veți putea observa și cum se desfășoară tratamentul papiloamelor cu ThermaVein, puteți urma acest link.

Pe scurt, aveam 3 papiloame (din care unul mare) pe care mi le-am tratat cu ThermaVein la aBeauty Clinique. Mi-au căzut în 4-5 zile, iar semnele au început să nu se mai observe după 15 zile.

Mai multe puteți urmări în acest videoclip.

Dacă vă interesează să vă tratați papiloamele, cei de la aBeauty Clinique au clinici în București, Brașov, Constanța, Galați și Iași. îi poți contacta completând formularul de pe pagina asta.

Tratare papiloame – Pasul 1

Se realizează tratamentul papiloamelor cu ThermaVein de către un terapeut specializat aBeauty.

Tratare papiloame

Tratare papiloame – Pasul 2

În urma tratamentului, alimentarea cu sânge a papiloamelor se oprește, iar acestea arataă precum în imaginea de mai jos. Până se cadă, acestea își vor schimba culorile, se vor inflama (în anumite cazuri) și vor jena ușor. Acest lucru poate dura între 3-4 și 10 zile, în funcție de persoană.

În unele situații când papiloamele au o bază mai groasă, poate fi necesară și a doua ședință de tratament. Este perfect normal.

Papiloame dupa ThermaVein

Tratare papiloame – Pasul 3

Rezultatele se instalează în 15 zile, dacă folosești pe zona respectivă o cremă hidratantă. La unele persoane procesul de vindecare poate fi mai rapid, la alte persoane procesul de vindecare și dispariție a semnelor poate fi mai lung. În orice caz, în maximum 30 de zile semnele unde au existat papiloamele dispar la marea majoritate a persoanelor.

Tratament papiloame dupa


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend