[Video] Tratament papiloame cu Thermavein – Episodul 1

În acest episod dintr-un vlog partener prezint tratarea papiloamelor cutanate folosind ThermaVein, un nou dispozitiv inovator care tratează papiloamele cutanate (skin tags), angioamele (Cherry angioma), punctele albe Milia și venele capilare sparte.

Mă confrunt cu câteva papiloame de care vreau să scap. Dacă nu știi cum arată un papilom, uite aici:

Papiloame dupa ThermaVein
Așa arată papiloamele mele după tratamentul ThermaVein.

Am căutat mai multe soluții pentru tratarea papiloamelor și am descoperit că marea majoritate sunt dureroase. Mulți medici dermatologi scot papiloame la cabinetele de dermatologie, însă soluțiile oferite nu m-au încurajat să apelez la soluțiile lor nici din punct de vedere financiar și nici din punct de vedere durere. Pe scurt: e și scump și mă și doare de mor. Am decis să trăiesc cu ele așa că doar nu mă omoară.

Totuși, am decis să merg la aBeauty Clinique pentru a scăpa de papiloame deoarece acolo au tratamentul Thermavein împotriva papiloamelor. Tratament care nu doare așa tare și nu necesită anestezie sau timp de recuperare. Mergi, tratezi papiloamele și te întorci la treaba ta.

Thermavein este un tratament neinvaziv de tratare a papiloamelor. Mai mult, tratamentul are un disconfort minim, nefiind necesară anestezie sau timp de recuperare. După tratarea papiloamelor cu Thermavein te poți întoarce imediat la activitățile zilnice.

Pentru că papiloamele cad de la sine în maximum 15 zile de la aplicarea tratamentului, voi reveni în două săptămâni cu episodul 2 din vlogul aBeauty Clinique pentru a vedea împreună rezultatele.

Dacă ai papiloame și dorești să-ți tratezi papiloamele cu un tratament de ultimă generație la un preț acceptabil, alege tratamentul papiloamelor cu ThermaVein în una din clinicile aBeauty Clinique din București, Brașov, Constanța, Galați sau Iași.

Poți programa un consult sau afla mai multe detalii accesând acest link și completând formularul de contact. Prețul este unul foarte bun din punctul meu de vedere. 137 lei per papilom în cadrul primei ședințe, iar dacă ai nevoie cumva și de a doua ședință, prețul este de 98 lei.

P.S.: Tehnologia e și mai sigură decât laserul, deoarece nu implică riscuri sau complicații. Căutați ThermaVein în orașul vostru și mergeți la sigur.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Un comentariu la „[Video] Tratament papiloame cu Thermavein – Episodul 1”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.