Participă la spectacolul filantropic Bradul Talentelor

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Asociația Femeilor Întreprinzătoare din România-Galați împreună cu Asociația pentru Realizarea Tinerilor prin Educație Galați, organizează evenimentul “Bradul Talentelor” cu strângere de fonduri pentru elevii liceelor de artă “Dimitrie Cuclin” Galați și “Haricleea Darclee” Brăila, în data de 19 decembrie orele 19:00 la sala de spectacole a liceului de arta “Dimitrie Cuclin”. Proiectul a fost inițiat ca urmare a constatărilor făcute prin care copii de la liceele de artă susțin alte evenimente, dar ei nu sunt susținuți. Fondurile vor fi colectate prin vânzare de invitații contra cost și prin sponsorizări. Sumele ce se vor strânge se vor dona în totalitate unui număr de 16 copii, care vor fi cei ce vor performa în cadrul spectacolului organizat. Copii sunt de la secția arhitectură, teatru și muzică. Destinația sumelor este pentru achiziția de instrumente și pentru susținerea acestora în vederea participării la concursuri. Am pentru voi o invitație, iar pentru companiile binevoitoare care doresc să sprijine acest eveniment, am o scrisoare de intenție aiciBradul Talentelor

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend