Hai la Open Connect 3 + cum a fost la Open Connect 2

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Pentru mine a fost bestial! După cum am spus aici, eu am vorbit despre blogging și cum te poate ajuta în afaceri. Pitch-ul de 1 minut nu mi-a fost suficient, bineînțeles, însă am primit foarte multe întrebări care m-au ajutat să transmit în final ce doream să transmit: (PF) merită să aveți blog, să scrieți bine pe blog și să-l folosiți ca unealtă de personal development și promovare; (PJ) merită să vă promovați pe bloguri și să apelați la serviciile bloggerilor – pentru că așa veți fi pe net, veți produce engagement, veți deveni brand local sau național – important e să alegeți cu grijă nișele și bloggerii, iar vânzările pe termen mediu și lung nu vor înceta să apară. Pe termen scurt nu visați – am scris mai multe aici, la final – internetul iartă, dar nu uită, datorită Google – merită să fiți pe bloguri pentru că aduce un plus de existență la tot ce faceți voi – da, și pe alte bloguri decât cele de companie (pentru că aduce popularitate pozitivă și multe alte chestii faine la care nu vă așteptați nici voi, dar uneori nici noi bloggerii). Încă mai aștept pozele și videoclipurile de la Open Connect 2 și voi face update la acest articol când le voi primi, însă ne vedem mâine la Open Connect Galați 3 – începând cu ora 09:30 la Yoobi, pe Domnească, vis-a-vis de Winmarkt (Modern). Update: videoclipul cu interviul pe care l-am dat:


Live streaming video by Ustream

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Hai la Open Connect 3 + cum a fost la Open Connect 2”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend