Cadouri de Crăciun

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Chiar dacă abia a dat frigul şi unii dintre noi am pornit un pic centralele termice de apartament (care avem – eu încă nu – se montează :)), unii se gândesc deja că următoarea sărbătoare importantă ce urmează e Crăciunul. Cea mai importantă chestie în perioada Crăciunului nu e nici dărnicia, nici banii şi nici colindele lui Ştefan Bănică :).

Cea mai importantă chestie înainte de perioada Crăciun este planificarea şi de aceea e bine să începi să consulţi câteva siteuri care pot să-ţi recomande nişte cadouri de Crăciun sau măcar pot să-ţi povestească despre istoria sărbătorii de Crăciun. Ai răbdare, updateurile la siteul respectiv se vor face chiar în perioada optimă pentru comenzi.

Cadouri de Craciun

Vă daţi seama că e siteul unui amic şi că nu v-il recomand degeaba chiar dacă are doar 3 articole pe el. În luna noiembrie şi la începutul lunii decembrie căutaţi să aruncaţi un ochi acolo. Poate vă inspiră măcar. Eu mereu am nevoie de inspiraţie fie că e vorba de cadouri de Crăciun, de zile de naştere, de nume sau de diverse aniversări.

Mă trezesc deseori în ultimul moment că trebuie să merg undeva cu un cadou şi pe lângă faptul că sunt în criză de timp, habar n-am ce să cumpăr. Zic bun venit la cât mai multe bloguri cu recomandări de cadouri atâta vreme cât le au structurate pe categorii de cadouri sau chiar pe tipologii de persoane (ar fi super).

Voi cum vă inspiraţi pentru cadourile de Crăciun?

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend