Parfumuri bărbaţi de pe FidelityShop

Cititorii mei de sex masculin cu siguranţă sunt nişte bărbaţi care se respectă şi au propriile lor gusturi cu privire la parfumurile pentru bărbaţi.

Dar înainte să va zic câteva vorbe despre parfumuri pentru bărbaţi (nu că aş fi vreun expert), vă invit să-l cunoaşteţi pe omul care a lansat primul parfum pentru bărbaţi în anul 1975. A fost la Bucureşti de curând împreuna cu soţia sa unde a prezentat cu totul altceva, însă nu a omis să povestească un pic despre aventura lui ca om de afaceri, atunci când a lansat primul parfum pentru bărbaţi.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=O7fB9hZHh1w]

Acum să trecem la parfumuri bărbaţi. Da, am îngroşat linkul anterior pentru că acesta conduce către un magazin online de parfumuri unde se regăsesc destul de multe variante de parfumuri şi pentru bărbaţi. Consider că este important să se facă o diferenţiere de categorii uşor de parcurs şi pentru noi, bărbaţii. La urma urmei vin sărbătorile şi ne place să primim cadouri – soţia mea trebuie să-mi citească blogul mai des :).

E drept că am primit cadou de Moş Nicolae de la ea un parfum bărbătesc, însă Moş Crăciun trebuie să vină cu ceva mai tare, mai exclusivist, dacă înţelegeţi ce vreau să spun :). Să arunce ea binişor o privire acolo şi să-mi aleagă ceva frumos, pentru că aşa cum nici o geantă în plus nu strică niciodată unei femei, aşa nici un parfum bărbătesc în plus nu strică niciodată unui bărbat :). Asta dacă n-are cumva de gând să-mi cumpere vreun iPad sau vreun MacBook :) că atunci mai rezist cu parfumul actual câteva luni :).

Parfumuri barbati

Probabil este plin internetul de magazine online de parfumuri atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei. Mesaj pentru soţie: Dacă vrei să-ţi alegi ceva o poţi face de pe FidelityShop că e magazin online de încredere şi plasezi comanda aşa de uşor cum îţi place ţie. N-ai cum să te încurci când plasezi o comandă acolo, numai să nu te prind pe la categoria parfumuri femei că iar vii şi-mi spui că nu te puteai abţine să nu comanzi acel parfum, mai ales că ai observat prin comparaţii “academice” :) că parfumurile de la ei au preţuri mult mai accesibile decât ce ai văzut până acum prin comerţ :).

Preţurile sunt accesibile, magazinul online e de încredere şi banii se află pe cardul meu :). N-am comandat încă de acolo, însă o voi face pentru că vreau să-i surprind plăcut pe naşi (care nu-mi citesc articolele până aici :)), mai ales că sunt foarte pregătiţi şi recunosc un original de un fake de la distanţă, iar la FidelityShop sigur găsesc numai parfumuri originale aşa că nu merită să risc căutând alte oferte pe Okazii, de exemplu. Timpul e prea scurt, iar riscul e prea mare, cel puţin în cazul unui parfum original.

Acum dacă e să o las pe soţia mea în pace :) şi să revenim la subiectul parfumuri pot spune că afacerile online cu parfumuri sunt o provocare pe care puţini o duc până la capăt. Oamenii comunică şi recepţionează informaţii prin mai multe canale senzoriale: văz, auz, simţ tactil (canal kinestezic, cum se mai numeşte) şi miros. Pe un site sau pe un blog putem comunica (decomandată) cu uşurinţă prin văz (textul pe care îl citeşti acum sau eventuale imagini sau videoclipuri) şi auz (melodii, înregistrari, etc.).

Calvin Klein ContradictionE mai greu să stimulăm simţul olfactiv aici. Uite, eu de exemplu, apreciez foarte mult parfumul pentru bărbaţi Contradiction de la Calvin Klein.

Cum naiba aş putea să v-il recomand vouă dacă nu vă pot oferi o modalitate de a-l mirosi? E clar că la subiectul parfumuri trebuie să mergi pe gusturi, însă asta nu te poate opri să-l comanzi online.

Dacă cel care scrie despre el te inspiră ca om, sunt şanse destul de mari să-ţi placă şi parfumul pe care ţi-l recomandă online. Dacă nu e suficient, îl poţi mirosi într-un magazin tradiţional de parfumuri, te poţi uita la preţ şi apoi poţi reveni aici ca să-l comanzi online, că e mai ieftin, bineînţeles (cu tot cu acele costuri de expediţie şi alte alea).

Eu altă soluţie matură nu văd, pentru că vorbele sunt de prisos în cazul parfumurilor comandate online. Consider că doar oamenii maturi şi de succes comandă parfumuri online. Cârcotaşii vor căuta mereu nod în papură indiferent cât de mult aş povesti eu în acest articol că un anumit parfum te duce cu gândul undeva, îţi creează o anumită senzaţie sau pur şi simplu e un cadou ideal pentru că …

Să fim serioşi, descrierile frumoase ale parfumurilor sunt aspecte legate de marketing care probabil că sună foarte bine, dar nu vând foarte bine. Nu ştiu, nu parfumuri. Nu mie, nu cititorilor mei. Mai degrabă vă recomand un magazin online de încredere de unde să ştiţi că alegeţi ceva original şi de calitate decât să arunc cu cai verzi pe pereţi în speranţa că v-am atins la “corazon” pe acest subiect şi că am atras o groază de aprecieri pozitive de la oameni care oricum nu caută să cumpere parfumuri din mediul online sau nu ar cumpăra niciodată parfumuri dintr-un magazin online.

Poate este o abordare mai realistă (din punctul meu de vedere) sau poate unii dintre voi vă aşteptaţi să visaţi la diverse arome când citiţi vreun articol despre parfumurile recomandate online. Atât gustul cât şi mirosul vă pot înşela aşteptările chiar şi când faceţi alegeri proprii. De ce să vă setez eu diverse aşteptări când pot face ceva mult mai bun: să vă recomand doar un magazin de unde puteţi alege parfumul dorit după propria inspiraţie şi propriile cunoştinţe?

Sau poate greşesc. De aceea câmpul de comentarii este mereu deschis!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.