Papetarie.net

A venit momentul să mai arunc o privire pe un magazin online din România şi să-mi exprim părerile faţă de acesta. Este vorba despre Papetarie.net, o papetărie online veritabilă. De data asta, nu am cum să comentez prea mult despre design. Spre deosebire de anumite magazine online de haine la care am mai contribuit cel puţin cu sfaturi, la papetării online nu am contribuit niciodată cu nimic şi de asta nu mă pronunţ. Bănuiesc că arată ca o papetărie online normală, nu :)?

Ce vreau să subliniez este că acest magazin comercializează şi produse din materiale reciclate. Mă refer mai exact la articole de birou, iar eu când aud „eco” în descrierea unui produs sau în conţinutul unei oferte, deja pot spune că mi-a atras atenţia. Chiar dacă treburile astea cu eco în sus şi eco în jos sunt mai mult nişte aspecte legate de marketing şi promovare (să fim sinceri), nu înseamnă că nu sunt nişte aspecte pozitive.

O propunere de îmbunătăţire pe care aş vrea să o transmit acestei papetării online este definirea unui sistem de transport care să se diferenţieze în mulţime. Ştiu că în afară de o bună negociere cu o firmă de transport nu se poate face mare lucru, însă trebuie să existe o soluţie prin care să facă diferenţa la acest capitol. Problema papetăriilor online nu constă în preţuri, ci în costurile de transport care afectează în egală măsură atât clientul cât şi furnizorul. Spre exemplu, o firmă care vrea să cumpere necesarul lunar de papetărie se va gândi de două ori înainte să aleagă varianta online. Topurile de hârtie sunt grele (au aproximativ 2.5 Kg), iar costurile de transport vor fi pe măsură.

Trecând la lucruri mai pozitive, trebuie să apreciez promoţia care mai durează până pe 15 aprilie 2012, aşa că cine este interesat merită să se grăbească. Este vorba despre o promoţie simplă şi destul de uzuală care chiar aduce un beneficiu real clientului: economisirea de bani. Cumperi minim 3 produse în valoare de 500 lei şi plăteşti la anul :) 400 lei.

Ca să închei cu o chestie interesantă, vă invit să priviţi stiloul din imaginea de mai jos. Este vorba despre un stilou Pilot Falcon Rodium cu vârf flexibil de aur alb (mă rog, placaj de aur alb de 18k).

Stilou Pilot Falcon Rodium
Stilou Pilot Falcon Rodium

Destul de ieftin :). Doar 1.550,24 lei :)!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.