Predau ştafeta la GSMRo

A sosit momentul să iau o pauză pe blogul GSMRo.ro. Nu ştiu cât de lungă sau de scurtă va fi aceasta, însă mi-am făcut ordine în gânduri şi am decis să pun punct activităţii mele pe GSMRo.ro, cel puţin pentru moment. Pur şi simplu nu mai am în acest moment timpul necesar să mulţumesc multitudinea de cititori ai acestui blog de tehnologie.

Logo GSMRo

Cei care au ajuns aici datorită articolului de pe GSMRo.ro, pot continua citirea acestui articol de la următorul paragraf a căror cuvinte sunt scrise cu bold.

De aceea, am decis să-i predau ştafeta lui Gabriel Goga şi echipei pe care şi-o formează, iar pe această cale doresc să îi asigur de tot suportul şi încrederea mea. Deja am văzut că fac treabă foarte bună şi sunt convins că vor creşte GSMRo.ro în 6 luni mai mult decât aş fi putut să o fac eu. Practic, Gabriel Goga este noul manager de proiect la GSMRo.ro şi am să vă rog să-i acordaţi tot creditul. E tânăr, dar se va sfătui cu mine ori de câte ori va avea nevoie, astfel încât să se poată lua în continuare deciziile corecte pentru GSMRo.ro.

Nu mă înţelegeţi greşit. Nu abandonez GSMRo.ro. La bază, GSMRo.ro râmâne domeniul meu şi tot eu am să susţin hostingul sau alte cheltuieli ce vor apărea pe parcurs. Gabriel Goga va fi managerul GSMRo.ro, iar eu voi rămâne proprietarul GSMRo.ro, însă nu voi interveni ca Gigi Becali la Steaua peste antrenorii şi managerii clubului :).

Probabil, când voi mai avea timp şi inspiraţie, veţi mai vedea din când în când câte un articol scris de mine. În plus, nu dispar deloc din blogosferă. Mi-am propus să mă ocup mai mult de blogul personal care poate fi regăsit pe GabrielUrsan.ro, iar cei care doresc în continuare să mă citească o pot face urmărind acest blog. Această menţiune trebuie făcută pentru că aş fi ipocrit să nu apreciez că mulţi citesc GSMRo.ro şi pentru omul Gabriel Ursan, nu numai pentru blogul GSMRo.ro în sine. Sper să citească GSMRo.ro în continuare pentru că simt că se va face treabă bună.

În altă ordine de idei, nu înseamnă că dispar şi … „după mine potopul„. Toate linkurile de pe site, articolele, bannerele, paginile, etc., rămân intacte. Tot ce a existat până acum râmâne. Staţi liniştiţi că nu voi pierde controlul în această direcţie. De asemeni, tot ce am de finalizat pe GSMRo.ro voi finaliza pentru că nu obişnuiesc să rămân cu treburi neterminate.

Mai ştiu şi că mulţi vor spune că un blog are valoarea pe care o are datorită celui sau celor care scriu pe el. Sunt perfect deacord, însă cred că GSMRo.ro va merge pe direcţia pe care trebuie. În acest moment simt că se încheagă o echipă plină de entuziasm care va atinge culmi nesperate dacă vor avea puterea să continue atunci când vor da de greu.

După cum spuneam, mă veţi putea citi pe blogul personal unde vă declaram în acest articol că nu mi-e teamă de noi începuturi. Voi aborda în continuare subiecte legate de tehnologie, dar voi scrie şi despre internet, blogging (sper eu că acum sunt un pic mai în măsură să mai împărtăşesc câte ceva), dezvoltare (dezvoltare personală în mod special), diverse alte chestii interesante cu caracter general şi nu în ultimul rând despre aspecte, experienţe şi trăiri personale.

GabrielUrsan.roRevenind în zona de blog personal, vreau să vă spun că îmi doresc să am timp să scriu articole la fel de bune ca cele ale lui MadMike, chiar dacă o voi face mai rar. Vreau să mă simt pe blog ca pe apă aşa cum face Pato. Vreau să stau pe net şi să îmi aloc mai mult timp pentru informare aşa cum face Tudor. Vreau să am timp să scriu articole în care să-mi pun la încercare creativitatea aşa cum a făcut Şerban la Blogwars 2011. Vreau să învăţ mai multe şi să devin profesionist în ale bloggingului aşa cum este Dan Dragomir. Vreau să fac articole care să arate aşa bine, precum cele ale lui Daniel Chetroni. Din păcate nu voi avea timp să mă ocup de atâtea treburi online aşa cum se ocupă Blogatu, însă asta nu mă opreşte să spun că îl apreciez. Şi nu în ultimul rând, vreau să am timp să fac poze în parcuri la iepuraşii de Paşte sau la căţei aşa cum face Petre Dalea.

Vreau să fiu un veritabil blogger de provincie care scrie decent, nu numai de dragul de a scrie. Aşa ca mine :).

12 comentarii la „Predau ştafeta la GSMRo”

  1. In orice lucru relativ „rau” exista si o parte bune, iar tu acum va trebui sa o privesti pe aceea. Gabi, categoric ceea ce ai facut pana acum pentru GSMRO ti-a fost apreciat, fie ca unii vor sa recunoasca fie ca nu. Practic, in urma nu ramane un blog ci o persoana, care, nu dispare peste noapte..
    Mult succes!

    Răspunde
  2. Ai luat o decizie curajoasa sa faci un pas in spate, dar ma bucur ca nu e vorba de o retragere… Uneori e bine sa facem cum simtim, e frumos sa ne urmam uneori instictul alteori nu. Numai timpul ne va arata daca ai luat decizia potrivita in privinta ta si a celor doua bloguri!
    Sper ca in curand sa bem o bere impreuna…

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.