Ofertă exclusivă la HOST AGE în 2020 – Cupon promoțional de înregistrare a 5 domenii .ro cu doar 19 lei!

Cu atâtea nume de domenii înregistrate, nu ne mirăm că în ziua de azi găsirea numelui perfect pentru afacerea dvs. poate fi chiar o provocare. Desigur, doriți ca numele domeniului să fie cât mai bun, mai scurt și să vă reflecte afacerea. Din fericire, în acest sens vă pot ajuta cei de la Host-Age.ro, care știu deja că viitorul Internetului este reprezentat și de nume de domenii noi și precise.

Aceste nume pot oferi clienților posibilitatea de a-și face o primă impresie pozitivă asupra mărcii, chiar înainte de a da un clic pe link-ul respectiv.

Prin urmare, nu ezitați să creați, să partajați și să vă puneți în aplicare pasiunile dvs., alegând serviciile de găzduire web prin Host Age și înregistrarea de nume de domenii, mai ales că aici prețurile sunt avantajoase.

Firma sărbătorește 19 ani de activitate în domeniu, timp în care și-a creat un bun nume în piața de găzduire și domenii web.

Este prima firmă din România care a introdus garanția de 30 de zile și a doua firmă ca vechime în găzduire web.

Host Age este partener RoTLD din 2002 pentru înregistrarea domeniilor .ro și are în această perioadă de sfârșit de an oferte promoționale aniversare!

Host Age

În ziua de azi, găzduirea web poate fi destul de scumpă, la anumiți furnizori, desigur prețul depinde și de tipul de găzduire, de care are nevoie clientul. Pentru a economisi bani, aveți nevoie de găzduirea prin Host Age, care a aniversat de curând 19 ani de activitate și cu această ocazie a decis să ofere promoții și cupoane aniversare.

Oferta în ceea ce privește înregistrarea de domenii la tarif mic este limitată și presupune folosirea unor cupoane promoționale.

Utilizatorii au posibilitatea de a folosi codul gabsan19host pentru înregistrarea a 5 domenii, la doar 19 lei, în loc de 40 lei/an. Acest cod de discount este valabil însă până la data de 31 decembrie 2020 și se va aplica la înregistrarea unui domeniu .ro pentru un an de zile. 

După primul an, domeniile trebuie reînnoite și se vor taxa la prețurile afișate pe site. Codul gabsan19host se acordă primilor 5 cumpărători și nu se poate folosi împreună cu un alt cod promoțional de pe site.

După înregistrarea unui domeniu nou prin Host Age, acestea devin apoi proprietatea clientului. Prin ei mai puteți înregistra alte peste 160 de extensii de domenii de la .de la .gratis sau .lawyer de exemplu. Se recomandă plata online (card sau PayPal) și atunci domeniile se înregistrează automat.

Oferta Cumparare Domenii

Avantajele oferite de Host-Age.ro sunt mari și apreciate de clienți:

 • Acestea includ și oferta specială permanentă de 50% reducere la găzduirea web pentru site-uri de cultură și învățământ
 • Tarifele pentru domeniile.ro sunt mici, comparativ cu cele de la alți furnizori 
 • Găzduirea web este ieftină, poate fi de exemplu de 5-10 lei/lună la pachetele Micro și Basic
 • Poți avea 6 luni de hosting gratuit 
 • Instalarea WordPress se face foarte rapid, cu un simplu click
 • Serviciile de backup sunt automate și multiple

Utilizatorii sunt încântați și de alte avantaje, precum sunt:

 • Spațiu de stocare SSD, interfață cu panou de control cPanel,certificate SSL gratuite
 • Multiple versiuni PHP, subdomenii variate, adrese E-mail nelimitate
 • Suport gratuit de asistență clienți 
 • Măsuri de securitate pentru server, de tip firewall, antivirus și antispam
 • Garanția de 30 de zile și prețul la domeniul .ro de 40 lei/an.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Ofertă exclusivă la HOST AGE în 2020 – Cupon promoțional de înregistrare a 5 domenii .ro cu doar 19 lei!”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.