Kindle-ul este cea mai bună investiție făcută anul ăsta

Se apropie finalul de an și dacă stau bine să privesc în urmă, cititorul de cărți electronice Kindle este probabil cea mai bună investiție pe care am făcut-o anul acesta. L-am folosit la greu și îl ador.

Eu mi-am luat un model ieftin. Cel mai ieftin. Și să știi că e foarte bun și acesta, iar în videoclipul de mai jos am explicat de ce. În plus, tot mai jos am povestit cum îmi fac rost de cărți și cum le convertesc la formatul Kindle.

Pe scurt, atunci când îți faci cont pe Amazon Kindle, ai o adresă de email secretă la care de pe adresa ta de email (sau alte adrese de email pe care le înrolezi) poți trimite materiale .pdf, de exemplu.

Poți citi materialul .pdf fără să-l convertești, dar de cele mai multe ori vei dori să o faci. Așa că în titlul mailului pe care îl trimiți către Kindle vei scrie Convert. Amazon îți va converti documentul în formatul potrivit.

Și astfel ai transformat un document .pdf într-o carte numai bună de citit pe Kindle. Există destul de multe cărți gratuite în format .pdf ce se găsesc online legal, dar și ebook-uri care pot fi cumpărate (română sau engleză).

Pe Kindle citesc majoritatea cărților în engleză. Mi-a fost greu în primele luni. Acum m-am obișnuit și îmi place. Mă ajută să exersez această limbă. Ai acces la o grămadă de cărți oriunde, pe un dispozitiv mic.

Din punct de vedere display este suficient de mic încât să fie confortabil, dar suficient de mare încât să vezi să citești. Poți mări și fontul dacă ți se pare ceva în neregulă. Plus că noaptea citești mișto, fără lumină.

Un eBook Reader precum Kindle înlocuiește cărțile normale, tipărite? Nu. Scopul lui, în ceea ce mă privește, nu este ăsta. Poți citi și cărți tipărite, dar dacă ești un cititor avid îți va plăcea mult să citești și pe Kindle.

close

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.