Oameni buni, nu mai mancati rahat pentru detoxifiere

Urmez acum un program de detoxifiere. Este unul simplu și decent. Azi am și păcătuit un pic, dar nu-i bai. Vă povestesc săptămâna viitoare despre asta. Nu, nu e cu sucuri de fructe, înfometare sau alte prostii. L-am studiat înainte și mi-a fost ușor să-l urmez până acum.

Însă să amesteci usturoi, cu ceapă, cu lămâie, cu ghimbir și cu alte elemente magice, să lași la macerat și apoi să bei sau să iei câte o linguriță pe stomacul gol, mi se pare o treabă deja dusă la extrem. De exemplu, eu am probleme cu stomacul. Nu aș putea mânca usturoi în prostie așa cum recomandă toți ”pricepuții” în detoxifiere.

Că mi-ar fi rău ca naiba și o zi nu mai sunt om. Dar nu, pricepuții vin și zic că pot urma curele astea absolut toți, inclusiv gravidele. Nu contează ce boală au. Așa de tare s-a băgat frica asta în populația cu mâncarea plină de E-uri, încât unii ar mânca și rahat de șopârlă diluat în 200 ml de apă, numai pentru că e natural și nu conține conservanți. Doctorii sunt deja mainstream. Nu mai merge nimeni la doctor. Toți se tratează în ziua de azi cu două felii de lămâie pe stomacul gol și un ceai de pelin băut cu ochii închiși. Iar 4 litri de apă și două frunze de iarbă tratează cancerul în două săptămâni.

Oameni buni, documentați-vă înainte să dați share la un site de rahat care vrea trafic pe sănătatea voastră. Nu de alta, dar mai faceți rău și la alții cu asta. Siteurile astea cu prostii sunt mai periculoase ca site-urile care publică can-can și filmulețe cu ”rămâi prost”. Pentru că atentează la sănătatea voastră.

Dacă aveți probleme există personal medical calificat, nutriționiști, persoane avizate etc. Chiar îmi povestea un amic care e instructor de fitness cum vin la el la sală oameni care o ard pe dieta Dukan. Sleiți de puteri și cu ochii ieșiți din orbite pentru că nu bagă deloc în ei carbohidrați, nu ascultă deloc de el. Pentru că dieta Dukan dă rezultate domle`. Dar nu pot urma un program de fitness pentru că nu au energie.

Dragi fani Apple, nu vă supărați pe mine, dar și Steve Jobs s-a dus tot din cauza unor astfel de prostii. Și-a bulit pancreasul pentru că nu credea în medicină și încerca tot felul de combinații. Bine, și trecutul său plin de LSD nu era tocmai unul favorabil, dar… dacă ar mai fi trăit poate mai vedeam și noi niște inovații. Dacă vreți să citiți mai multe despre detoxifiere, intrați mai întâi pe articolul ăsta și în cadrul acestuia aveți un link care vă duce direct la sursă. În rest, vă recomand să nu credeți tot ce citiți și să cercetați. Nu e despre un gadget, e de sănătate.Detoxifiere

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

8 comentarii la „Oameni buni, nu mai mancati rahat pentru detoxifiere”

  1. De când m-am mutat in Anglia ma simt ca am trecut printr-o detoxifiere. Aici am fost nevoit sa imi readaptez alimentația si a implicat mai multe legume si fructe decât in tara. Sunt mulțumit, am si slăbit si ma simt mai bine. Deci se poate fara nici o rețetă minune, doar mâncând sanatos.

    Răspunde
  2. Medicul multor oameni e internetul . De pe internet ei cred ca totul este bun , perfect si mai ales fetele care se lauda ca au descoperit super retete de slabit pe internet :)

    Răspunde
  3. Un ceai de ghimbir cu putina lamaie, nu cred ca poate face chiar rau …. aia cu usturoiu’, ceapa si rahatu de soparla virgina ….. :)))))))))))

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.