De ce lumea se va indrepta mai mult spre bloguri

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Pentru că tot ce înseamnă mass-media online o ia pe arătură rău. Sunt și foarte multe bloguri proaste. Așa cum sunt români care fac țara de rușine în afară sau chiar în țară, așa sunt și bloguri care fac de rușine noțiunea de blog. Însă vă invit să faceți o scurtă incursiunile în comentariile de pe Facebook la tot ce dau share publicațiile online. Marea majoritatea a oamenilor înjură publicația online pentru articolul slab pe care l-au promovat cu un titlu bombastic. De fapt, înainte să dați click pe vreun titlu din ăsta citiți comentariile celorlalți de pe Facebook. Vă veți da seama imediat că articolul e mai rău ca o farsă. Pe blogurile bune (nu al meu, că nu tratez deseori știri sau evenimente) veți obține esențialul în câteva rânduri scrise ca de la om la om. Fără înflorituri de dragul scrisului mult prost și fără rost. Fără chestii CTP-scremute.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend