O melodie pentru condus

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Drumurile lungi necesită melodii antrenante, indiferent de versurile acestora :). Pe drumul dintre Galaţi şi Iaşi am descoperit că aveam un CD cu MP3-uri în maşină pe care şi l-a uitat un amic cu ceva vreme în urmă.

Avea multe melodii pentru condus, dar un remix la melodia I Bruise Easely – Natasha Bedingfield mi-a plăcut foarte mult.

Din păcate, n-am găsit varianta asta de remix pe YouTube, dar recunosc că nici n-am căutat-o prea mult. Aşa că voi posta un videoclip pe care l-am înregistrat în timp ce conduceam, iar volumul era suficient de ridicat încât să rezulte o calitate audio destul de proastă :(.

Totuşi, e suficientă cât să vă faceţi o idee, iar dacă găsiţi pe YouTube exact această variantă de remix a melodiei într-o calitate mult mai bună, apreciez să-mi ziceţi şi mie ca să ştiu unde o găsesc.

Şi ca să nu mă înjuraţi prea tare cu calitatea audio, voi compensa cu calitatea video Full HD care vă va evidenţia mult mai bine parbrizul meu murdar :).

Voi ce alte melodii pentru condus mai recomandaţi? Dacă îmi daţi suficiente recomandări poate o pun şi eu de un CD nou pentru maşină ;).

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=qB9qaYHZkfo?rel=0]

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

5 comentarii la „O melodie pentru condus”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend