O melodie pentru condus

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Drumurile lungi necesită melodii antrenante, indiferent de versurile acestora :). Pe drumul dintre Galaţi şi Iaşi am descoperit că aveam un CD cu MP3-uri în maşină pe care şi l-a uitat un amic cu ceva vreme în urmă.

Avea multe melodii pentru condus, dar un remix la melodia I Bruise Easely – Natasha Bedingfield mi-a plăcut foarte mult.

Din păcate, n-am găsit varianta asta de remix pe YouTube, dar recunosc că nici n-am căutat-o prea mult. Aşa că voi posta un videoclip pe care l-am înregistrat în timp ce conduceam, iar volumul era suficient de ridicat încât să rezulte o calitate audio destul de proastă :(.

Totuşi, e suficientă cât să vă faceţi o idee, iar dacă găsiţi pe YouTube exact această variantă de remix a melodiei într-o calitate mult mai bună, apreciez să-mi ziceţi şi mie ca să ştiu unde o găsesc.

Şi ca să nu mă înjuraţi prea tare cu calitatea audio, voi compensa cu calitatea video Full HD care vă va evidenţia mult mai bine parbrizul meu murdar :).

Voi ce alte melodii pentru condus mai recomandaţi? Dacă îmi daţi suficiente recomandări poate o pun şi eu de un CD nou pentru maşină ;).

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=qB9qaYHZkfo?rel=0]

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

5 comentarii la „O melodie pentru condus”

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend