Mă bucur că uneori reușesc să colaborez cu fundația Inimă de Copil. Sper să mai pot să-i vizitez și cu alte ocazii. Tura trecută am fost și am discutat cu niște copii frumoși despre siguranța pe internet. Tocmai am primit un mail de la ei cu niște mărțișoare. Mi-a plăcut ideea de a picta pe fundițe ca cele din poza. Cred că voi încerca treaba asta și cu fiică-mea. Puteți achiziționa mărțișoarele confecționate de copii în cadrul Atelierelor de creație iar fondurile adunate vor putea susține activitățile desfșurate în Centre. Prețul e 3 lei. Date contact: Fundația „Inimă de Copil” Galați, Str. Furnaliștilor nr. 24, Micro 20, tel. 0236 312199.Atelier creatie martisoare 1 Atelier creatie martisoare 2 Atelier creatie martisoare 3 Atelier creatie martisoare 4 Martisoare 1 Martisoare Centru de zi Pechea Martisoare Centru de zi Teodora Martisor tricolor


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  2 replies to "O idee de mărțișoare de la Inimă de Copil"

  • Bogdan

   Salut Gabriel!

   Superbe martisoare, si e deosebit sa putem face si o fapta buna alaturi de un gest de prietenie si apreciere pentru prezentele feminine din viata noastra.

   Prin articolul tau am luat legatura cu Fundatia si cu managerul de proiect, si vom lua 70 de martisoare pt la mine la birou, intamplator un coleg chiar are drum in Galati in wknd si va face lucrurile sa se intample pana la capat.

   Salutari de la Bogdan MoneyWatch Blogwars

   Tata de fata de 3 ani si 2 luni :) sharing your parenting pains, evident.

   • Gabriel Ursan

    Vai ce mă bucur Bogdan! Uite cum un articol poate face niște copilași mai fericiți.

    Să știi că noi am început cu un stil un pic mai neutru și pare să funcționeze. Adică nu țipăm, nu ne enervăm, dar nici nu mai facem dulcegării gratuite cu ea :).

Comentează la acest articol