Îmi place ideea Orange Smart Home

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Din păcate n-am primit soluția Orange Smart Home în teste, dar am citit la Radu și la Dan despre ea și mi-a plăcut. Se pare că acum cei de la Orange au lansat-o. Mai multe detalii găsiți aici. În mare, este o soluție integrată de a monitoriza chestii prin casă. Ai senzori pentru uși și ferestre, senzori de fum, senzori de mișcare, prize inteligente sau camere wi-fi. Prețul pentru pachet este unul decent. Rămâne de văzut la senzori. Dar nu îți instalezi o astfel de soluție zilnic, așa că toată treaba poate fi privită ca o investiție de tip one time. Iată și niște detalii în imaginile de mai jos.Orange Smart Home Rezultate teste Orange Smart Home

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Un comentariu la „Îmi place ideea Orange Smart Home”

  1. Eu aștept la la Orange o soluție all-in-one pentru acasă dar până acum nici măcar cu proiectul meu nu sunt de acord și pe bucăți mă costă mult mai scump (tv + internet fix + telefonie fixă + smart home + telefonie mobilă + internet mobil + internet în mașină).

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend