Nu vă luați iPhone X

iPhone X este un telefon pe care ăștia de la Apple l-au lansat ca să tragă din nou o mare țeapă utilizatorilor și să se îmbogățească peste noapte din lansarea lor de telefoane ultra scumpe care nu fac mai nimic.

De exemplu, nu vă luați iPhone X pentru că:

 • Recunoașterea facială cu care ei tot se laudă o să funcționeze impecabil comparativ cu alte telefoane care au promis că fac asta și nu prea s-a întâmplat. Ghici ce, recunoașterea facială la iPhone X funcționează impecabil și ziua și noaptea. Cum naiba și-au permis să facă așa ceva?
 • Telefonul ăsta se mișcă impecabil. Nu tu un lag. Nu tu o înțepare. Pur și simplu funcționează așa cum ar trebui. Parcă e de pe altă planetă. Nu trebuie să-l resetezi o dată la 6 luni ca să funcționeze ca în prima zi. Cum, nu trebuie reset sau alte șmenării ca să fie la fel ca în prima zi?
 • Ecranul e bestial. Îți arată cum ies pozele așa cum te păcălea un AMOLED pe vremuri, numai că acum ai și contrastul așa cum trebuie, iar toate dezavantajele unui OLED sau AMOLED nu mai exisistă. Cică e primul OLED demn de un iPhone. Cum să-și permită să zică așa ceva?
 • Te ține bateria o zi întreagă. Pleci dimineața cu 100% baterie, stai pe Facebook, suni și răspunzi la vreo 15 apeluri, stai pe Instagram și dai cu inimioare, răspunzi la emailuri, faci poze cu copilul, răspunzi la alte emailuri, te joci cu AR cu dinozaurii și când ajungi acasă seara la 8 ai 47%.

Lăsând tonul sarcastic la o parte, pot spune că iPhone X este un smartphone mai bun decât se spune despre el. Poate nu merită să coste atâția bani, și da, mi-ar fi plăcut și mie să-l cumpăr mai ieftin. Dar dacă te trage gândul să ți-l cumperi, go for it. Cumpără-l și nu-ți va părea rău. Eu sunt extraordinar de mulțumit de el.

Te vei obșinui rapid cu ecranul, cu noua metodă de deblocare prin recunoaștere facială sau cu lipsa butonului home. Eu îl am de 3 săptămâni, m-am obișnuit din prima zi fără butonul de home și nu exagerez. Îl poți comanda de aici.

Nu va luati iPhone X
Restul sunt vorbe :)

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

7 comentarii la „Nu vă luați iPhone X”

 1. Cred că un telefon mobil ar trebui să-și facă treaba bine. iPone-urile o fac. M-am obișnuit cu el și mi-ar veni foarte greu să-l schimb. Chiar și iPhone 4. Recomand!

  Răspunde
 2. Nu prea ai nimerit-o la faza cu bateria…plecam cu 100% si ajungeam seara acasa cu 5-10% , camera pe timp de zi este ok dar noaptea sa zicem mediocra are f mult noise in poze, face id merge in 7/10 cazuri deci este ok iar ecranul este ok…eu ma bucur ca am scapat de el si am trecut din nou pe android respectiv s9+

  Răspunde
  • Ba am nimerit-o, dar în cazul meu, nu al tău :). Ori aveai ceva aplicații care îți descărcau excesiv telefonul, ori îl foloseai foarte intens. Face ID la mine merge în 9/10 cazuri (cred că i-au mai făcut update între timp).

   Am butonat un S9 simplu și mi-a plăcut. Oricum articolul nu e vreo comparație :)

   Răspunde
   • Desi pare culmea, ecranul este produs de Samsung și datorită vânzărilor sub așteptări și pentru că sunt prea scumpe, vor face se pare, un contract cu LG!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.