Niște idei de cadouri de Crăciun

Mai este foarte puțin și vine Crăciunul, chiar dacă vremea de afară nu prea ne dă de înțeles acest lucru (sper să nu citești acest articol când ninge). Nu știu la voi cum e, dar la mine în luna decembrie este o perioadă foarte aglomerată. Abia dacă am timp să mă gândesc la ce cadouri să cumpăr, dapă-i să le mai și cumpăr dintr-un mall sau magazin fizic.

Așa că voi alege ca și până acum să le comand online. Eventual dintr-un singur loc. Eu voi face comanda în weekend-ul ăsta de înainte de Crăciun, ca să fiu sigur că sosesc până la momentul cu pricina. Cu ocazia asta  am zis să bag niște idei de cadouri de Crăciun și aici.

Idei cadouri de Crăciun bărbați

  • Dacă bugetul permite, merită să te gândești la o consolă de jocuri. Bărbații care apreciează tehnologia vor aprecia cu siguranță o consolă. Acum trebuie să afli și ce i-ar plăcea. PS 4 sau XBOX One. Neapărat ultima variantă, adică cea cu 1 TB. Și eventual cu un joc în pachet ca atunci când desface cadoul să aibă și cum să-l folosească. După aia își cumpără ce jocuri vrea el. Am selectat și două oferte ok: PS 4 aici și XBOX One aici.
  • Smartphone-ul mult dorit. Mulți bărbați au așteptat perioada Crăciunului ca să-și cumpere smartphone-ul dorit. Sunt multe variante din care poți alege. Totuși, dacă bugetul permite, poți să zici că doar odată-i Crăciunul și să te orientezi către un iPhone 6S sau iPhone 6S Plus dacă e fan Apple sau către un Samsung Galaxy S6 Edge sau Galaxy S6 simplu. Nici LG G4 nu e rău sau chiar ceva de la Nokia dacă ar fi amator.
  • O tabletă PC. Deși eu personal nu am făcut pasul către o tabletă PC, s-ar putea ca unii bărbați care au deja smartphone-ul dorit (tind să cred că pun smartphone-ul pe primul plan pentru că îl folosesc mai des) să își dorească o tabletă de Crăciun. Există și variante mai ieftine, dar dacă vorbim de vârfuri de gamă putem menționa iPad Mini 4, iPad Air 2 sau, de ce nu, iPad Pro dacă sunt bani. Sau tablete Android.
  • Un laptop. L-am lăsat mai la urmă pentru că un laptop bun presupune un buget mai mare. Pentru un bărbat, indiferent de vârstă, un laptop de generație mai nouă ar putea fi un cadou foarte interesant și cu siguranță foarte util. Dacă bărbatul tău e mai mult pe drumuri caută ceva ușor, subțire și cu autonomie mare. Dacă nu, merge și un desktop replacement, adică un laptop mai mare cu putere de calcul mai bună.
  • Produse de îngrijire personală. Mie, de exemplu, îmi place mereu să primesc parfumuri dacă nu e buget de gadget-uri (pe alea mi le aleg singur). Dacă ai de mers pe la veri, nepoți, nași, fini etc. poți oricând opta pentru niște seturi de deodorante, spume de ras, after shave și chestii din astea. Sunt relativ mai ieftine și cu siguranță cel care primește cadoul le va găsi utilitatea. Toți consumăm așa ceva.
  • LEGO cu StarWars :). Luna decembrie e luna Star Wars. Dacă îl știi fan, nu ezita să-i cumperi chestii din astea tematice. Chiar dacă pare ciudat, dacă e un breloc sau un stick cu siguranță își va aduce aminte de cadoul tău pentru că îl va purta la chei :). Dacă ai buget, să știi că faza cu LEGO e pe bune. Există și seturi LEGO cu Star Wars, numai că sunt un pic cam scumpe. Însă își va aduce aminte de tine :).
  • Haine. Aici e cam riscant dacă nu cunoști mărimile. Dar pentru un tech guy o piesă de îmbrăcăminte va fi mereu un cadou binevenit. Pentru că acești tech guys nu prea se lasă purtați la cumpărături ca să aleagă haine. Nu prea îi interesează sau n-au răbdare să probeze, să aleagă etc. Totuși, dacă îi vei cumpăra ceva pe măsură, fii sigur(ă) că le va purta. Pentru că îi va plăcea să le îmbrace și să arate bine în ele.
  • Chiloți și șosete. Dacă nu prea ai buget, nu te sfii să cumperi unui bărbat chiloți și șosete. Pentru că niciodată nu are suficiente. Decât să-i cumperi o chestie profundă care se va umple de praf pe o etajeră sau printr-un sertar, niște chiloți, boxeri sau șosete vor fi mereu niște chestii utile în viața unui bărbat. De multe ori bărbații își schimbă chiloții sau șosetele mai repede decât le bagă la spălat. E bine în plus :).

Idei cadouri de Crăciun femei, părinți, copii, bunici și chiar animale . La aceste capitole nu mă mai pricep să dau detalii :), dar eMAG le are structurate frumos, pe categorii, ca să aveți inspirație. Vă doresc să găsiți cadourile potrivite și să primiți cadourile dorite!

Cadouri Craciun

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

4 comentarii la „Niște idei de cadouri de Crăciun”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.