Crăciunul e despre: …cu cei dragi!

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

Atenție. Să-l petreci. Adică să te odihnești, să râzi, să glumești, să vorbești cu persoanele dragi. Sau pur și simplu să stai să te odihnești, să joci un joc sau să te uiți la filmele care îți plac. Anul ăsta noi am renunțat la făcut mâncare. Pentru că durează mult. Și nu merită. Timpul e mult prea prețios. Găsești tu ce să mănânci cu cei dragi. Sau când mergi în vizită pe la ei oricum te capeți cu ceva bun de mâncare. Cel mai important e timpul de calitate pe care îl petreci cu cei din jurul tău. Asta vă doresc de Crăciun! Și mulțumesc pe această cale pentru toate urările primite. Scuze că n-am răspuns la toate, dar apreciez enorm că cineva s-a gândit la mine când mi-a trimis o urare de bine. Să fiți fericiți! Mulțumesc!shutterstock_354943043

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

4 comentarii la „Crăciunul e despre: …cu cei dragi!”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend