Nu iau nimic

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

Am postat zilele trecute o poză pe Instagram (care s-a dus mai departe pe Twitter, Facebook etc.). Era o poză de cocalar pe care mi-am făcut-o la mișto după ce am terminat un antrenament acasă. Am niște gantere cu care mă mai joc de câteva ori pe săptămână. Partea mișto e că am fost flatat chiar când m-a întrebat lumea dacă iau ceva. Nu fraților, nu iau nimic :) Pe bune. În timpul săptămânii încerc să mănânc cât mai puțină carne și să nu consum alcool. În rest multă apă. Iar în weekend multă bere. Cam atât. Poza nu este editată (i-am aplicat un filtru de Instagram), dar este realizată imediat după antrenament – normal că mușchii sunt mai umflați ca deobicei și pare cine știe ce. Dar nu. Nu arăt nici bine și nici nu iau pastile :) Hai poate doar niște hepatoprotectoare uneori :)Gabriel Ursan

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

6 comentarii la „Nu iau nimic”

  1. Dupa ce am citit o multime de articole despre suplimentele proteice si creatina, crede-ma ca imi vine sa ma dau cu capul de perete atunci cand vreun tovaras de-al meu imi spune ca nu-s bune, ca pnm, ca se lasa muschii atunci cand nu mai iei sau alte aberatii de cacao.

    Indiferent daca iei proteine, creatina sau alte rahaturi care iti suplimenteaza masa nu prea bogata pe care o iei, nu iti fac nici un rau. Nu se lasa nici un muschi daca nu le mai iei. Muschii scad indiferent daca nu mai iei proteine / creatina sau nu ai luat niciodata asa ceva, atunci cand te lasi de sport. E logica treaba.

    Eu vorbesc strict de suplimente alimentare NATURALE pe baza de creatina sau proteine.

    Amuzant e atunci cand te intreaba cineva “ce iei?” sau “iei ceva?” si o spune asa de zici ca esti cel mai mare drogat si boschetar in viata :)). Si te fac sa te simti asa de vinovat.. Nu, frate, chiar si copiii mici iau suplimente alimentare.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend