Nu iau nimic

Am postat zilele trecute o poză pe Instagram (care s-a dus mai departe pe Twitter, Facebook etc.). Era o poză de cocalar pe care mi-am făcut-o la mișto după ce am terminat un antrenament acasă. Am niște gantere cu care mă mai joc de câteva ori pe săptămână. Partea mișto e că am fost flatat chiar când m-a întrebat lumea dacă iau ceva. Nu fraților, nu iau nimic :) Pe bune. În timpul săptămânii încerc să mănânc cât mai puțină carne și să nu consum alcool. În rest multă apă. Iar în weekend multă bere. Cam atât. Poza nu este editată (i-am aplicat un filtru de Instagram), dar este realizată imediat după antrenament – normal că mușchii sunt mai umflați ca deobicei și pare cine știe ce. Dar nu. Nu arăt nici bine și nici nu iau pastile :) Hai poate doar niște hepatoprotectoare uneori :)Gabriel Ursan

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

6 comentarii la „Nu iau nimic”

  1. Dupa ce am citit o multime de articole despre suplimentele proteice si creatina, crede-ma ca imi vine sa ma dau cu capul de perete atunci cand vreun tovaras de-al meu imi spune ca nu-s bune, ca pnm, ca se lasa muschii atunci cand nu mai iei sau alte aberatii de cacao.

    Indiferent daca iei proteine, creatina sau alte rahaturi care iti suplimenteaza masa nu prea bogata pe care o iei, nu iti fac nici un rau. Nu se lasa nici un muschi daca nu le mai iei. Muschii scad indiferent daca nu mai iei proteine / creatina sau nu ai luat niciodata asa ceva, atunci cand te lasi de sport. E logica treaba.

    Eu vorbesc strict de suplimente alimentare NATURALE pe baza de creatina sau proteine.

    Amuzant e atunci cand te intreaba cineva “ce iei?” sau “iei ceva?” si o spune asa de zici ca esti cel mai mare drogat si boschetar in viata :)). Si te fac sa te simti asa de vinovat.. Nu, frate, chiar si copiii mici iau suplimente alimentare.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.