Atentat terorist dejucat (în Franța)

Doi militari americani și un prieten de-al lor au dezarmat un marocan ce intenționa să tragă în oamenii dintr-un tren. L-au bătut până l-au lăsat inconștient. Spencer Stone (U.S. Air Force) vizita Europa după ce și-a terminat treaba în Afganistan. Acesta a văzut că marocanul se comporta ciudat și a auzit că și-a încărcat arma atunci când a mers la baie, așa că atunci când a ieșit a sărit pe el și ajutat de încă doi bărbați l-au imobilizat. Marocanul avea 300 de gloanțe la el. Vă dați seama ce măcel ar fi ieșit? Prezența de spirit și curajul eroilor merită tot respectul. În afară de atacatorul bătut măr și soldatul americat ușor tăiat la gât (fără leziuni care să-i pună viața în pericol) nu au fost victime. Detalii și poze aici.Atentat Franta

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

2 Comentarii

  • Cristi

    Reply Reply 22/08/2015

    Cati or sa sara sa-i rupa capul la unu si la altu motivand ca au crezut ca e terorist? :))

  • Strambe NATO si a altor mondialisti, dusmanul este dusman si minte ! Stire falsa, ca sa ne sfideze. Ti-am tras-o in expresul THalys, ai pierdut un agent !!!

Leave A Response

* Denotes Required Field