Netflix are de azi subtitrări în limba română

Fiind abonat vechi de Netflix (încă de când au apărut în România), tocmai am primit pe email informația că acum toate show-urile TV, serialele și filmele sunt disponibile pe Netflix în limba română. De asemenea, am fost invitat să-mi modific preferințele limbii din engleză în română, astfel încât orice rulez să preia direct subtitrarea. Diseară voi testa mai multe de acasă.Daredevil

15 comentarii la „Netflix are de azi subtitrări în limba română”

 1. Eu folosesc NETFLIX pe un smarttv si din pacate limba romana lipseste in mare parte …. doar la unele filme gasim subtitrare in romana dar la seriale lasa de dorit . E bine totusi ca ofera seriale si filme in format 4k .. nici nu mai e nevoie de subtitrare.

  Răspunde
   • Nu sunt probleme cu diacriticele, doar ca asa e la mine … acum eu stiu. Oricum in mare parte n am treaba cu engleza sa o inteleg si ma uit si fara subtitrare.

    Răspunde
 2. Netflix nu are traducere la tot continutul disponibil in Romania! Daca alegi sa setezi limba romana, vei vedea doar continutul tradus in romana.Continutul netradus in romana este ascuns si nu mai poate sa fie accesat! De exemplu Quarantine 1 este tradus. Quarantine 2 nu este tradus. Daca alegi limba romana Quarantine 2 nici nu apare! Daca alegi limba engleza Quarantine 2 apare si poti sa-l vezi in engleza!
  Traducerea in romana exista, insa, ca numar, este sub traducerile in germana sau poloneza!
  Continutul interesant nonconformist, documentarele interesante nu sunt de regula traduse in limba romana! Polonezii si germanii si apoi turcii sunt cei mai avantajati! Aproape tot continutul nou apare in germana, poloneza si chiar si in turca! Romana sta mai bine ca altii( bulgarii sau grecii, ungurii), insa mult sub polonezi, germani si turci!

  Răspunde
 3. „Netflix are de azi (23.05.2017) subtitrări în limba română”
  Pana astazi, nu avea subtitrari in lb romana??

  Multumesc anticipat

  Răspunde
 4. Poți folosi un cont premium la 12Euro și să-l împarți cu încă 3 amici? După cum scrie pe site-ul lor, merge să te uiți la 4 dispozitive în același timp. Ai idee? Ce tip de cont folosesti? Te poți loga în același timp din locații diferite și să te uiți la chestii diferite? #intrebpentruunprieten :)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.