Netflix Romania

Netflix are de azi subtitrări în limba română

Fiind abonat vechi de Netflix (încă de când au apărut în România), tocmai am primit pe email informația că acum toate show-urile TV, serialele și filmele sunt disponibile pe Netflix în limba română. De asemenea, am fost invitat să-mi modific preferințele limbii din engleză în română, astfel încât orice rulez să preia direct subtitrarea. Diseară voi testa mai multe de acasă.Daredevil

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

15 Comments

 • Poți folosi un cont premium la 12Euro și să-l împarți cu încă 3 amici? După cum scrie pe site-ul lor, merge să te uiți la 4 dispozitive în același timp. Ai idee? Ce tip de cont folosesti? Te poți loga în același timp din locații diferite și să te uiți la chestii diferite? #intrebpentruunprieten :)

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 23/05/2017

   Da, merge :) Și eu fac asta cu un prieten. Am abonamentul de 10 euro, ca nici unul dintre noi nu are rezolutie Ultra HD. Insa voi la abonamentul de 12 euro va puteti combina 4 insi, astfel incat sa se ruleze simultan pe 4 ecrane ;)

 • ielenul

  Reply Reply 23/05/2017

  „Netflix are de azi (23.05.2017) subtitrări în limba română”
  Pana astazi, nu avea subtitrari in lb romana??

  Multumesc anticipat

 • Carlos-Cristian

  Reply Reply 23/05/2017

  Netflix nu are traducere la tot continutul disponibil in Romania! Daca alegi sa setezi limba romana, vei vedea doar continutul tradus in romana.Continutul netradus in romana este ascuns si nu mai poate sa fie accesat! De exemplu Quarantine 1 este tradus. Quarantine 2 nu este tradus. Daca alegi limba romana Quarantine 2 nici nu apare! Daca alegi limba engleza Quarantine 2 apare si poti sa-l vezi in engleza!
  Traducerea in romana exista, insa, ca numar, este sub traducerile in germana sau poloneza!
  Continutul interesant nonconformist, documentarele interesante nu sunt de regula traduse in limba romana! Polonezii si germanii si apoi turcii sunt cei mai avantajati! Aproape tot continutul nou apare in germana, poloneza si chiar si in turca! Romana sta mai bine ca altii( bulgarii sau grecii, ungurii), insa mult sub polonezi, germani si turci!

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 23/05/2017

   Mulțumesc mult de update! Testez și eu diseară, dar bat pariu că e așa cum zici tu.

 • Adi

  Reply Reply 24/05/2017

  Nu sunt eu mare iubitor de seriale, dar parcă tot mă tentează…

 • Valentin

  Reply Reply 26/05/2017

  Eu folosesc NETFLIX pe un smarttv si din pacate limba romana lipseste in mare parte …. doar la unele filme gasim subtitrare in romana dar la seriale lasa de dorit . E bine totusi ca ofera seriale si filme in format 4k .. nici nu mai e nevoie de subtitrare.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 26/05/2017

   Vezi ca unele televizoare nu suporta diacriticele romanesti si de aceea nu apar disponibile subtitrarile. Verifica si pe un computer sa vezi daca ai aceeasi problema.

   • Valentin

    Reply Reply 26/05/2017

    Nu sunt probleme cu diacriticele, doar ca asa e la mine … acum eu stiu. Oricum in mare parte n am treaba cu engleza sa o inteleg si ma uit si fara subtitrare.

 • CarsOnTheWeb

  Reply Reply 30/05/2017

  N-am incercat pana acum netflix dar asta e o veste buna si chiar cred ca o sa-l testez.

Leave A Response

* Denotes Required Field