Gabriel Ursan despre cabluri magnetice de incarcare

[Video] #OParereLaOBere: Despre cablurile magnetice de încărcare

Am lansat în parteneriat cu magazinul online CoolGiftStore.eu o rubrică video nouă care se numește sugestiv #OParereLaOBere :) Așa cum spune și numele rubricii, în cadrul unui scurt videoclip îmi voi da cu părerea despre ceva în timp ce beau sau stau la o bere.

În primul videoclip am prezentat un cablu magnetic de încărcare cu autofocus (adică nu trebuie să potrivești la fix mufa de încărcare deoarece magnetul e destul de puternic și asigura autopoziționarea ”muștiucului” la mufa de reîncărcare).

Vă invit să urmăriți videoclipul de mai jos pentru a vedea mai multe detalii despre cablul magnetic. Mie mi se pare un accesoriu atât cool cât și util pe care îl poți face cadou sau pe care ți-l poți face cadou. Mai jos ai și linkurile pentru comandă:

Aplică codul de reducere URS20OFF la finalizarea comenzii și ai o reducere de 20%!

Prezentare video cablu magnetic de încărcare

P.S.: A nu se confunda aceste cabluri cu chinezăriile la 4 dolari. Iată diferența dintre ele aici.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

Leave A Response

* Denotes Required Field