[Video] #OParereLaOBere: Despre cablurile magnetice de încărcare

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Am lansat în parteneriat cu magazinul online CoolGiftStore.eu o rubrică video nouă care se numește sugestiv #OParereLaOBere :) Așa cum spune și numele rubricii, în cadrul unui scurt videoclip îmi voi da cu părerea despre ceva în timp ce beau sau stau la o bere.

În primul videoclip am prezentat un cablu magnetic de încărcare cu autofocus (adică nu trebuie să potrivești la fix mufa de încărcare deoarece magnetul e destul de puternic și asigura autopoziționarea ”muștiucului” la mufa de reîncărcare).

Vă invit să urmăriți videoclipul de mai jos pentru a vedea mai multe detalii despre cablul magnetic. Mie mi se pare un accesoriu atât cool cât și util pe care îl poți face cadou sau pe care ți-l poți face cadou. Mai jos ai și linkurile pentru comandă:

Aplică codul de reducere URS20OFF la finalizarea comenzii și ai o reducere de 20%!

Prezentare video cablu magnetic de încărcare

P.S.: A nu se confunda aceste cabluri cu chinezăriile la 4 dolari. Iată diferența dintre ele aici.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend