Recomand căștile wireless Morpheus Zeal

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Am primit de ceva vreme în teste o pereche de căști wireless numite Morpheus Zeal și fabricate de compania Tellur.

A venit momentul să scriu un pic despre ele deoarece a fost o experiență super ok utilizarea lor. În primul și în primul rând aceste căști wireless sunt fabricate ca să se conecteze la orice dispozitiv care are o mufă de conectare jack.

Practic, conectezi dispozitivul la mufa jack a unui TV, de exemplu, și asta e tot. Nu trebuie să mai stai să faci pairing cu diverse dispozitive dacă nu vrei asta. Faci pairing automat cu recieverul care se conectează la mufa jack și după aia uiți de conectare.

Obiectivul principal al căștilor wireless Morpheus Zeal este să te bucuri de libertate totală și să savurezi emisiunile TV sau filmele preferate fară să-i deranjezi pe cei din jur.

Eu mă uit de obicei noaptea la seriale și căștile astea mi-au fost de mare ajutor. Am urmărit începutul noului sezon al serialului Silicon Valley folosind aceste căști și mi-a fost foarte confortabil.

Bineînțeles, aceste căști se pot conecta simultan la smartphone, tabletă, computer, TV și la orice dispozitiv cu tehnologie Bluetooth sau cu ajutorul transmițătorului cu mufă Jack de 3.5 mm, ca să-ți poți asculta muzica preferată și purta conversații lungi (au și microfon încorporat), fără a fi incomodat de cabluri.

Eu le-am folosit destul de des și la scurtele antrenamente pe care le făceam prin casă. Deschideam YouTube pe smart TV, puneam căștile pe urechi și mă apucam de făcut sport pe niște ritmuri muzicale care să mă motiveze :)

Sunetul are o calitate înaltă și există funcția de anulare a zgomotului. Mai jos vă las cu o schiță a funcționalităților acestor căști WiFi, alături de câteva imagini de prezentare + poza cutei pe care am făcut-o ca să puteți recunoaște căștile wireless Morpheus Zeal pe rafturile magazinelor.

Căștile pot fi comandate și online, iar prețul lor se situează undeva în jurul sumei de 299 lei. Un preț mai mult decât decent pentru calitatea și funcționalitățile pe care le oferă.

Casti WiFi Morpheus Zeal

Casti wireless Morpheus Zeal


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend