Mi-am făcut şi Opulence de la Intraceuticals

Sunt o divă, ce mai :)! După ce ieri am intrat într-o şedinţă de teste pe tratamentul Clarity de la Intraceuticals în aBeauty clinique Galaţi despre care citiţi mai multe aici, azi am avut oportunitatea să-mi fie efectuat şi tratamentul Opulence de la Intraceuticals, tot în aBeauty clinique Galaţi.

Cum ar spune soţia mea: efectul e WOW! Şi asta în condiţiile în care ieri am avut parte de tratamentul Clarity Intraceuticals, deci azi n-am avut voie să-mi fie aplicat Opulence Intraceuticals decât în zona ochilor şi a buzelor. Efectul a fost imediat şi uluitor chiar dacă a fost aplicat doar în aceste zone, dar stau şi mă gândesc cum ar fi să-mi fie aplicat întregul tratement Opulence de la Intraceuticals pe toată faţa, că aşa se face în mod normal.

Cearcănele sunt o trăsătură definitorie pentru faţa mea. Ei bine, acum nu mai sunt. În urma tratamentului parţial cu Opulence Intraceuticals nu mai am cearcăne. Şi uitaţi-vă bine la blog. Scrie un bărbat care abia recunoaşte o femeie când îşi schimbă culoarea la păr :).

Intraceuticals Opulence

Deci, dacă eu sunt entuziasmat de rezultate, atunci o femeie care-şi urmăreşte aproape zilnic tenul, sigur va fi extrem de mulţumită. Tratamentul Intraceuticals cu Opulence luminează pielea, reduce cearcănele şi semnele de oboseală de pe faţă şi hidratează.

Singura parte amuzantă a fost efectul asupra buzelor mele. Mi s-au redus liniile fine, iar buzele au căpătat volum, însă persoana care mi-a aplicat tratamentul a fost atentă să nu insiste prea mult asupra buzelor pentru că nu era cazul, însă dacă era vorba despre vreo femeie la tratament, sigur se bucura la maximum de infuzia asupra buzelor.

Oricum, din cauza buzelor pentru care o femeie ar da toţi banii, am să merg “blat” şi nu am să public nici o poză cu mine :). Tot ce pot să vă spun este că nu mai par deloc obosit, deşi sunt. Aş fi putut să adorm lejer în timp ce mi se făcea tratamentul, însă nu m-am putut abţine să nu pun diverse întrebări asistentei care mi-l efectua.

E clar că n-o să mă credeţi pe cuvânt când auziţi de tratamentele Intraceuticals. Nici vedete autohone precum Lora sau Andreea Mantea povesteau că nu credeau în asfel de tratamente înainte să le încerce. La urma urmei, oamenii care ajung să aleagă tratamentele Intraceuticals nu sunt oameni aflaţi la prima încercare cu tratamente non-invazive de lifting facial, eliminare a ridurilor, întinerire sau luminare. E clar că vor să testeze mai întâi.

Andreea Mantea Intraceuticals

Apoi aleg doar Intraceuticals şi nu mai vor să audă de nimic altceva sau de alte teste, la fel cum nu vroiau să audă de altceva nici înainte de a testa Intraceuticals. Asta e frumos. Că funcţionează chiar de la prima şedinţă şi impresionează puternic chiar şi un bărbat care nu are deloc ochiul format în observarea acestor beneficii.

Momentan aBeauty clinique Galaţi mi-ai oferit posibilitatea să testez gratuit astfel de tratamente, chiar dacă din postura de blogger aş fi salivat mai degrabă după testarea noului iPhone 5 sau a unui MacBook :). Sunt extrem de fericit că am avut oportunitatea să testez aşa ceva. Am o senzaţie de incredere în sine imensă după fiecare tratament şi simţurile îmi spun pentru prima dată că mai vreau aşa ceva.

Să nu credeţi că dacă sunt partener la acest business consumabilele nu costă. Toate serurile Intraceuticals au un preţ de intrare considerabil, iar de acolo vin şi preţurile de vânzare. E oarecum de aşteptat, având în vedere că Madonna, Justin Timberlake, Eva Longoria şi mulţi alţii folosesc exact aceleaşi tratamente şi nimic altceva diferit din gama Intraceuticals.

Am parte de Clarity de la Intraceuticals gratuit in aBeauty clinique Galaţi, însă după ce am experimentat astăzi cu Opulence, voi strânge bani să-mi fac tratamentul complet. E pur şi simplu magnific şi ar fi păcat să-mi irosesc “tinereţile” dacă nu urmez un astfel de tratament, mai ales la cât sunt de ocupat, la cât stres am pe cap şi la cât de puţin timp simt că îmi mai rămâne pentru mine.

Treburi tehnice, detalii şi alte astfel de aspecte despre tratamentele Intraceuticals citiţi aici. Pentru mine doar rezultatele contează şi o spun cu entuziasm că există. Iar ăsta nu e un articol publicitar, e un articol publicitar, dacă vreţi, scris la 1 noaptea cu zâmbetul pe faţă, pe care abia aştept să-l distribui pe Facebook la prieteni ca să afle de ce lux am avut parte eu zilele astea :).

Încercaţi Intraceuticals sau citiţi mai multe despre Intraceuticals prin alte părţi că vorbele sunt de prisos. Şi după aia vorbim :).

Rezultate Opulence

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.