Epilare definitivă Galaţi

Perioada rece este o perioadă propice pentru epilarea definitivă, deoarece razele solare nu intră în contact direct cu suprafaţa epilată definitiv sau cu suprafaţa fotoregenerată. De aceea, este important ca oricine doreşte să aleagă o procedură de epilare definitivă, acum este momentul să o facă.

Logo aBeauty

aBeauty clinique Galaţi este un centru exclusivist de estetică corporală şi facială care oferă multe servicii, printre care şi epilarea definitivă SPL cu Or-Light, cel mai nou aparat SPL lansat de Yperion în octombrie 2012 (prezentat în România).

În luna decembrie 2012, primii 50 de clienţi beneficiază de promoţia de deschidere care constă în 40% reducere pentru orice şedinţă de epilare definitivă SPL la aBeauty clinique Galaţi.

Pentru a beneficia de promoţie folosiţi codul #epilare40%aB și menționați că ați aflat de promoție de pe internet. Asta e tot. Dacă vreţi detaliile complete despre promoţia de deschidere aBeauty clinique Galaţi, le puteţi afla cu un click aici.

De câte ședințe este nevoie pentru epilarea definitivă SPL?

Nici un aparat din lume nu poate realiza o epilare definitivă completă dintr-o singură şedinţă pentru că pur şi simplu pielea nu poate rezista la asemnea intensităţi. Totuşi, aparatul Yperion Or-Light deţinut de aBeauty clinique Galaţi este mult mai eficient decât orice aparat SPL din Galaţi pentru că reduce considerabil timpul de epilare şi numărul de şedinţe necesare pentru o epilare definitivă completă.

De exemplu, ambele picoare ale unei femei sau întregul spate al unui bărbat poate fi epilat definitiv cu SPL în 20-30 de minute.

Ca să vă răspund la întrebare, pot spune că este necesar un număr de până la 6-7 şedinţe pentru rezultate optime, însă rezultatele ar trebuie să se observe chiar şi după 5 săptămâni de la prima şedinţă.

La cât timp se fac şedinţele de epilare definitivă SPL?

Distanţa recomandată între şedinţe este de 4-5 săptămâni. În nici un caz mai devreme de 3-4 săptămâni. De aceea este recomandat ca şedinţele de epilare definitivă SPL să fie începute în această perioadă, când razele solare au şanse mult mai mici să afecteze direct suprafaţa epilată.

Cât costă şedinţele de epilare definitivă SPL?

Puteţi consulta lista completă de preţuri şi servicii oferite de aBeauty clinique Galaţi direct cu un click aici. Preţurile pe care le veţi vedea acolo pentru epilarea definitivă SPL nu includ şi discountul de 40% conform promoţiei, aşa că trebuie să luaţi în calcul că la acele tarife se va aplica ulterior o reducere de 40% dacă apucaţi să beneficiaţi de oferta de deschidere.

De ce să mă grăbesc cu epilarea definitivă SPL?

Principalul motiv este că aceste tratamente nu se realizează decât în perioadele reci, când razele solare nu iau contact direct cu pielea epilată. Dacă aţi alege să urmaţi o procedură de epilare definitivă în mijlocul verii, de exemplu, ar trebuie să vă daţi cu o cremă ce are factor de protecţie de minimum 50, din 20 în 20 de minute. Este aproape imposibil aşa ceva şi de aceea epilarea definitivă SPL trebuie efectuată în această perioadă.

Cum aflu mai multe informaţii sau cum obţin o programare?

Pentru mai multe informaţii îmi puteţi pune întrebări prin intermediul formularului de comentarii de la acest articol. Dacă nu voi fi capabil să răspund eu, merită să contactaţi aBeauty clinique.

Centrul de estetică corporală şi facială aBeauty clinique Galaţi se află pe strada Brăilei nr. 78, la parterului blocului BR4A. Pentru informaţii suplimentare şi programari sunati la +40 (748) 884 160 sau trimiteţi un email la Galati[@]aBeauty[.]ro.

Epilare definitiva Galati

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.