De fapt, cred că s-a stricat încărcătorul de la laptop. Sper să fie încărcătorul și nu laptopul, că am pus-o. Deja mă uit pe această ofertă de laptopuri să văd ce și cum mi-aș putea lua până mi-ar veni laptopul din garanție, dacă îl voi trimite în garanție până la urmă. Scriu aceste rânduri cu ultima zeamă din baterie, iar până luni nu cred că mai public ceva pe blog – luni sper să găsesc un încărcător de rezervă sau ceva de genul. Deci în weekend voi vedea cât de utilă poate fi o tabletă pc :). Și chiar dacă am pus linkuri de afiliat e pe bune, ZenBook-ul fără o alimentare potrivită nu mai e Zen :). Până atunci bucurați-vă de sezonul cumpărăturilor navigând prin magazinele online din această listă ;). Să aveți un weekend bestial! P.S.: Cu ocazia asta se amână un pic și tragerea la sorți pentru concursul Originalo.ro, care se prelungește implicit până marți, deci încă vă puteți înscrie aici!)Mi-a cazut laptopul


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  12 replies to "Mi-a căzut laptopul"

  • cartus

   Ai in link cele mai bune oferte de azi la laptopuri pana in 2000 lei. Toshiba ala l-as fi luat acum pe loc, daca eram in situatia ta.

  • Pato Basil

   Trista treaba, sa te coste o gramada de bani si sa apara asa ceva, incep sa cred ca oamenii astia care produc „chestii” sunt cam nesimtiti in proiectare si construirea produsului…inteleg ca trebuie sa faci cumparatorul ca dupa o perioada sa faca alte investitii, dar…deja e prea mult. Laptopul tau a costat o caruta, e un varf de gama si are abia un an…deja probleme? Acerul meu porneste pe al 4-lea an…deja m-am invatat cu brandurile astea :(. Totul tine de inspiratie si noroc, nu mai e de brand.

   • Gabriel Ursan

    Sau de user :). Bine, eu nu i-am făcut neapărat ceva rău de care să știu, dar cine știe. Sunt de acord, e de noroc.

   • Alexandru Ionut

    Am și eu un Acer extensa 5620, pe lângă Lenovo-ul pe care-l folosesc de câteva luni, care ”pornește” pe al 7-lea sau 8-lea an :)) Și merge perfect. Bateria o oră și ff puțin. Nu te plânge de alt tău, că mai are de dus :D

    • Gabriel Ursan

     Nu mă plâng, dar nu merge :)

    • Pato Basil

     Uite asta nu inteleg eu toata lumea fuge de Acer…si al meu laptop se descurca mai bine decat 2 laptopuri pe care le cunosc un Asus si un HP ambele mai scumpe cu vreo 500 respectiv 1000 Ron la achizitie. A colegilor mei de camera…al lor au dat mari rateuri, al inca nu.
     Nu mai cred in „calitatea brandurilor”..

  • teompa

   care e cel mai bun brand de laptopuri, in caz ca il scap si eu pe jos?

   • Pato Basil

    pai nu cred ca Gabi l-a scapat pe jos, sau daca da n-am inteles eu bine articolul!

    • Gabriel Ursan

     Nu l-am scăpat pe jos, aşa este. Mi-a căzut este doar o exprimare folosită în lumea IT când ceva se buleşte :)

  • Andreea

   Neplacuta situatie, pacat ca nu te poti baza 100% pe aparatura asta. Si eu am patit-o cu un calculator, si cel mai rau este ca am pierdut toate informatiile din el. Nu s-a mai putu repara. Insa, tu sper sa ai noroc, sau poate ti-ai luat masuri de protectie dinainte si ai salvat tot ce ai in el si in alta parte.

Comentează la acest articol