Mi-a căzut laptopul

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


De fapt, cred că s-a stricat încărcătorul de la laptop. Sper să fie încărcătorul și nu laptopul, că am pus-o. Deja mă uit pe această ofertă de laptopuri să văd ce și cum mi-aș putea lua până mi-ar veni laptopul din garanție, dacă îl voi trimite în garanție până la urmă. Scriu aceste rânduri cu ultima zeamă din baterie, iar până luni nu cred că mai public ceva pe blog – luni sper să găsesc un încărcător de rezervă sau ceva de genul. Deci în weekend voi vedea cât de utilă poate fi o tabletă pc :). Și chiar dacă am pus linkuri de afiliat e pe bune, ZenBook-ul fără o alimentare potrivită nu mai e Zen :). Până atunci bucurați-vă de sezonul cumpărăturilor navigând prin magazinele online din această listă ;). Să aveți un weekend bestial! P.S.: Cu ocazia asta se amână un pic și tragerea la sorți pentru concursul Originalo.ro, care se prelungește implicit până marți, deci încă vă puteți înscrie aici!)Mi-a cazut laptopul


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

12 comentarii la „Mi-a căzut laptopul”

  1. Trista treaba, sa te coste o gramada de bani si sa apara asa ceva, incep sa cred ca oamenii astia care produc „chestii” sunt cam nesimtiti in proiectare si construirea produsului…inteleg ca trebuie sa faci cumparatorul ca dupa o perioada sa faca alte investitii, dar…deja e prea mult. Laptopul tau a costat o caruta, e un varf de gama si are abia un an…deja probleme? Acerul meu porneste pe al 4-lea an…deja m-am invatat cu brandurile astea :(. Totul tine de inspiratie si noroc, nu mai e de brand.

    Răspunde
  2. Neplacuta situatie, pacat ca nu te poti baza 100% pe aparatura asta. Si eu am patit-o cu un calculator, si cel mai rau este ca am pierdut toate informatiile din el. Nu s-a mai putu repara. Insa, tu sper sa ai noroc, sau poate ti-ai luat masuri de protectie dinainte si ai salvat tot ce ai in el si in alta parte.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend