Ofertele pentru acest Black Friday de pe 29 noiembrie

Nu știu ce credeți voi, dar eu simt că vor fi oferte foarte bune și de acest Black Friday, când este de fapt ziua oficială internațională pentru acestă sărbătoare a cumpărăturilor, ca să nu zic a vânzărilor ;). Lista cu magazinele online pe care le recomand o puteți găsi în continuare pe această pagină care servește drept un bun instrument de comandă și control pentru Black Friday și cumpărături online în general. Acum, hai să vedem pe scurt principalele magazine care merită vizitate înainte de Black Friday. A… și dacă tot intrați, să vă faceți cont acum pe ele dacă vă atrage ceva, ca vineri (de fapt, joi spre vineri și vineri toată ziua – de fapt mâine/azi :)) să fiți deja autentificați în conturi și să prindeți promoții foarte bune.

COMODO are Black Week până pe 1 Decembrie 2013. S-ar putea să vedem totuși ceva surprize și în vinerea neagră. Intră direct în magazin .

ZorileStore este magazinul meu preferat de îmbrăcăminte și încălțăminte. Se zice că vor avea acum pe 29 noiembrie cel mai tare Black Friday din piață. Neapărat trebuie să ai cont la ei – .

miniPRIX vine cu un concept interesant numit Pink Friday, Pink Week și Mobile Saturday. S-ar putea să te alegi cu garderobe întregi cu bani foarte puțini

TShirt Factory are niște super surprize de acest Black Friday. Pe lângă faptul că au cel mai ingenios sistem de promovare pe rețelele sociale care te poate ajuta să câștigi bani sau premii (caută și află despre Happy Share în dreapta jos pe site), sunt numărul 1 online la capitolul tricouri personalizate

Îți doresc cumpărături inspirate de Black Friday și dealuri bune. Nu uita să verifici lista magazinelor online pe care le recomand accesând această pagină. Poate te inspiră! Sfat: fii atent la oferte, dar dacă simți că ai prins un deal bun, profită de el pentru că în online poți face retur fără nici un motiv la un produs (în 10 zile), conform legilor române în vigoare. Deci, ești asigurat ;)

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.