Să ne fie cu la mulți ani!

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Nu am reușit să stau mai mult de o zi departe un computer, având în vedere că mi-a căzut laptopul, așa că a trebuit să iau laptopul prăfuit al soției, să fac un pic de curățenie prin el și să-l pun pe picioare :). Păi puteam eu să ratez ocazia de a ura la mulți ani României și românilor de pretutindeni? Dragilor, să fiți sănătoși și să aveți parte de tot ce vă doriți de 1 Decembrie, ziua Națională a României. Cu ocazia asta îmi permit să transmit cu întârziere la mulți ani și tuturor celor care și-au sărbătorit ziua de nume azi, de Sfântul Andrei, când a fost de altfel și ziua orașului Galați, eveniment sărbătorit cu mare fast, ca deobicei, dar la care eu nu mai particip de ceva ani, ca deobicei :) – nu discutăm motive acum, că trebuie să menținem în trend pozitiv :) – pot măcar să menționez că anul ăsta au fost la modă niște rahaturi de trompete în care lumea mai suflă și la ora asta, vuind în tot orașul spre bucuria copiilor noștri care mai și dorm, că e cam miezul nopții. Anyway, să ne fie cu la mulți ani!

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Un comentariu la „Să ne fie cu la mulți ani!”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend