Maşina mea, o aplicaţie foarte utilă pentru iPhone

Maşina mea este o aplicaţie foarte utilă pentru iPhone care poate fi descărcată gratuit din App Store. Aplicaţia îţi permite să introduci date importante despre maşină ca atunci când ceva necesită atenţia ta să fii anunţat cu suficient timp înainte. Probabil exprimarea „o aplicaţie foarte utilă pentru iPhone” nu e cea mai potrivită, pentru că această aplicaţie este utilă doar dacă trebuie să gestionezi o maşină.

Poţi completa mai multe câmpuri precum valabilitate ITP, RCA, CASCO, rovinietă sau extinctor, dar şi câmpuri în care treci datele când trebuie să plăteşti rata la maşină sau rata la CASCO, dacă e cazul. Cu câteva zile înainte de împlinirea unui anumit termen, aplicaţia te va anunţa printr-un semnal sonor identic celui de la reminder.

La toate astea se adaugă câmpurile cu datele importante ale maşinii adică număr de identificare, serie CIV, capacitate cilindrică, putere, culoare, masă totală admisă, tip de combustibil, număr de locuri, an de fabricaţie sau alte observaţii. Nu se ştie niciodată când aţi putea avea nevoie de aceste date şi nu aveţi certificatul de înmatriculare la îndemână.

Cel mai tare aspect este că folosind această aplicaţie pentru iPhone poţi adăuga mai multe autovehicole de diferite tipuri, iar ăsta eu un aspect destul de important pentru un şef de parc auto sau pur şi simplu o persoană care deţine mai multe maşini.

Aplicaţia „Maşina mea” pentru iPhone poate fi descărcată gratuit accesând acest link.

Mai jos puteţi vedea şi câteva print screen-uri realizate de pe iPhone-ul meu.

4 comentarii la „Maşina mea, o aplicaţie foarte utilă pentru iPhone”

 1. Voi fi critic… dar pentru inceput: sa-ti folosesti masina cu multa placere si fara incidente!
  Legat de utilitatea aplicatiei:
  – toate datele calendaristice de interes le-am introdus in calendar (eu folosesc google calendar care se sincronizeaza intre toate dispozitivele mobile sau nu, si trimite si sms-uri gratuite cand doresc). Mi-am format reflexul ca atunci cand apare orice eveniment care are un termen scadent (rca, itp, casco, dar si altele non-auto) sa introduc data in calendar, chiar cu un an inainte. Asa scap de o grija, si voi vedea acel termen cu suficient timp inainte, ex. 1 saptamina. A avea o aplicatie doar pentru asta pt masina….nu cred.
  – „câmpurile cu datele importante ale maşinii adică număr de identificare, serie CIV, capacitate cilindrică, putere, culoare, masă totală admisă, tip de combustibil, număr de locuri, an de fabricaţie sau alte observaţii”… am preferat o copie a certificatului de inmatriculare in format pdf, mult mai usor de folosit si mult mai credibil in cazul in care nu ai originalul. Plus ca poti oricand printa o copie.
  – mai multe masini, parc auto… sunt curios ce firma care se respecta cat de cat (doar are parc auto, nu?) se va baza pe asa ceva.

  Concluzia mea? O aplicatie frumoasa (ca multe altele atat in lumea ios cat si android) dar oarecum inutila.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.