Concurs pentru cei care vor să câştige mai mult din marketing afiliat!

Ca să câştigi mai mult din marketing afiliat trebuie să ai cât mai multe siteuri şi cât mai mult timp să te ocupi de ele. Acest concurs reprezintă o bună oportunitate de a câştiga un site deja pus la punct cu un domeniu .ro foarte bun.

Ce câştigi?

Premiul este ShopNow.ro.

Logo ShopNow.ro

Câştigătorul va primi la pachet, pe lângă domeniu, logoul şi identitatea de imagine ShopNow.ro, templateul siteului (cu licenţa – e luat cu 50 de dolari de pe ThemeForest), pagina de Facebook şi conţinutul de pe site.

Ok, nu este un site pe care îl dau pentru că este pe culmile succesului, însă e un proiect foarte promiţător pe care l-am început, dar pe care nu cred că voi avea cum să-l finalizez. De aceea îl voi da celui care chiar vrea să facă ceva frumos din el şi pe lânga asta să facă bani.

Hostingul îl plătesc eu până se termină concursul plus o scurtă perioadă în care câştigătorul să-şi poată muta tot pe propria lui găzduire.

Cum participi?

Scrii un articol la tine pe blog în care povesteşti ce ai de gând să faci cu ShopNow.ro dacă l-ai câştiga.

Ca să mă simt şi eu bine :), articolul participant trebuie să conţină un link către pagina principală GabrielUrsan.ro şi un link către articolul de concurs. Articolul trebuie să fie scris corect gramatical şi să aibă cel puţin 300 de cuvinte. Nu contează vechimea blogului sau nişa acestuia, însă dacă e un blog în care din 10 articole 9 sunt pentru concursuri online, atunci nu voi lua în seamă participarea.

După ce ai scris articolul pentru concurs te rog să-mi laşi un comentariu aici cu link către acesta.

Câştigătorul?

Câştigătorul va fi stabilit prin jurizare.

Încă mă gândesc dacă o voi face eu sau voi ruga un prieten să mă ajute. Ideea de bază e să existe un plan bine pus la punct şi foarte multă determinare din partea concurentului câştigător.

Vreau ca ShopNow.ro să reprezinte un premiu care să bucure şi să ajute pe cel care îl câştigă, nu să fie doar un nou domeniu .ro bunicel pe care să şi-l parcheze pe lângă celelalte.

Când?

Concursul se desfăşoară până la sfârşitul lunii ianuarie 2013. 

La începutul lunii februarie anunţ câştigătorul care va intra în posesia premiului foarte rapid.

De ştiut

În mod normal vroiam să vând acest domeniu cu 100 de euro şi l-aş fi dat cu suma asta pentru că îl dădeam la pachet cu template, logo, etc., nu pentru că ar fi avut PR™6 sau cine ştie ce avantaje.

Dacă nu se strâng cel puţin 10 participanţi eligibili (articole cu peste 300 de cuvinte scrise calumea) atunci declar concursul ăsta nul. Voi mulţumi într-un articol separat tuturor participanţilor cu link back ca să fie totul echitabil, iar domeniul îl vând. Dacă nu se strâng cel puţin 10 oameni interesaţi, înseamnă că nu e un premiu aşa atractiv deci mai degrabă rămân la intenţia de a-l vinde cu 100 de euro.

Dacă se strâng totuşi cel puţin 10 bloguri diferite cu 10 articole eligibile, dar între timp vine cineva şi îmi face o ofertă de nerefuzat pentru ShopNow.ro, voi da ca premiu suma de 100 euro, dacă tot intenţionam să vând ShopNow.ro cu această sumă.

Cu siguranţă se vor strânge 10 articole şi concusul va decurge normal şi firesc, chiar dacă ce am scris mai sus pare descurajator, însă prefer să fiu sincer şi direct ca să nu existe discuţii şi interpretări după.

Pentru orice neclaritate vă aştept comentariile la acest articol.

Mult succes!

8 comentarii la „Concurs pentru cei care vor să câştige mai mult din marketing afiliat!”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.