Gadgeturi şi soluţii inteligente

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Îmi place mereu când dau pe internet de nişte gadgeturi sau soluţii inteligente care pe cât de simple par, pe atât de utile sau spectaculoase sunt.

În imaginile de mai jos veţi vedea câteva soluţii ingenioase. Cabluri de curent, soluţii de fixare linguri pe oală, umbrele cu vizor, linguriţe ingenioase, suporţi pentru pat, cric pentru maşini, capac pentru pungi, culegător de boabe de porumb, prelungitor inteligent, dispozitiv ingenios pentru oale şi soluţii pentru ornamentarea prăjiturilor.

Dacă va plăcut ceva, aveţi butoanele de share la finalul articoluli ;). Enjoy!

Gadgeturi si solutii inteligenteSursă.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

5 comentarii la „Gadgeturi şi soluţii inteligente”

  1. Exact asta vroiam sa zic si eu, chiar interesanta treaba cu prizele. chiar si aia cu masina.
    De restul nu ma bag ca nu sunt pasionat de bucatarie!

    Răspunde
  2. partea de bucatarie este practica,despre prize am ceva retineri pentru ca acel cablu face spira (camp magnetic ) si se poate incalzi la un curent mai mare care trece prin el

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend