Televizor gigant pentru curte

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Trebuie neapărat să vezi acest concept de TV gigant destinat folosirii în aer liber, de obicei în curtea oamenilor cu suficient de mulţi bani.

Porsche Design Studio din Austria prezintă C SEED 201 LED TV. Acest televizor are 201 inchi (de acolo îi vine şi denumirea), adică 5.11 metri. Nu numai că este un televizor imens, însă pare desprins din filmele cu spioni. Acesta iese din pământ şi se împachetează la loc în aproximativ 30 de secunde. Iată-l!

Televizor gigant pentru curte

Înainte de a vedea o scurtă galerie foto cu acest televizor gigant şi mai apoi un videoclip cu el în acţiune (pentru cei mai sceptici), trebuie să mai menţionez că acesta a câştigat destule premii pentru design în 2012, iar Porsche Design Studio îl numeşte cel mai mare televizor din lume.

O fi cel mai mare televizor din lume sau nu, contează mai puţin. Modul în care a fost gândit oricum îl face cel mai deosebit. Locaşul de sub pământ unde este găzduit televizorul este rezistent la apă, iar atunci când „eliberează” bestia, o ridică până la înălţimea de 4.6 metri. Cele 7 panori care formează televizorul se desfac în 25 de secunde, iar mutarea scaunelor nu e deloc o problemă pentru că televizorul se poate roti într-o direcţie până la 135 de grade.

Iată şi galeria foto.

Dacă vrei ceva mai accesibil şi de calitate, dar pentru acasă sau la birou, poţi vedea aici niste oferte interesante de televizoare. Smart TV-uri mai exact.

Şi aşa cum am promis, iată şi videoclipul cu televizorul gigant.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=5PmwDbkaeJs?rel=0]

Sursa.


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

10 comentarii la „Televizor gigant pentru curte”

  1. am un amaprtamen de 2 camere nedecomandat de 40 de metri patrati… credeti ca ar fi ideal pentru living-ul meu:)))))

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend