Trebuie neapărat să vezi acest concept de TV gigant destinat folosirii în aer liber, de obicei în curtea oamenilor cu suficient de mulţi bani.

Porsche Design Studio din Austria prezintă C SEED 201 LED TV. Acest televizor are 201 inchi (de acolo îi vine şi denumirea), adică 5.11 metri. Nu numai că este un televizor imens, însă pare desprins din filmele cu spioni. Acesta iese din pământ şi se împachetează la loc în aproximativ 30 de secunde. Iată-l!

Televizor gigant pentru curte

Înainte de a vedea o scurtă galerie foto cu acest televizor gigant şi mai apoi un videoclip cu el în acţiune (pentru cei mai sceptici), trebuie să mai menţionez că acesta a câştigat destule premii pentru design în 2012, iar Porsche Design Studio îl numeşte cel mai mare televizor din lume.

O fi cel mai mare televizor din lume sau nu, contează mai puţin. Modul în care a fost gândit oricum îl face cel mai deosebit. Locaşul de sub pământ unde este găzduit televizorul este rezistent la apă, iar atunci când „eliberează” bestia, o ridică până la înălţimea de 4.6 metri. Cele 7 panori care formează televizorul se desfac în 25 de secunde, iar mutarea scaunelor nu e deloc o problemă pentru că televizorul se poate roti într-o direcţie până la 135 de grade.

Iată şi galeria foto.

Dacă vrei ceva mai accesibil şi de calitate, dar pentru acasă sau la birou, poţi vedea aici niste oferte interesante de televizoare. Smart TV-uri mai exact.

Şi aşa cum am promis, iată şi videoclipul cu televizorul gigant.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=5PmwDbkaeJs?rel=0]

Sursa.


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  10 replies to "Televizor gigant pentru curte"

  • MIHAI PAULA

   Super, super……

   • Gabriel Ursan

    Cu adevărat super, însă mulţi dintre noi (gen eu :)) trebuie să aibă mai întâi casa şi curtea şi abia apoi televizoare de genul ăsta :).

  • bucurblog

   o adevarat porcarie asta mai lipsea un ditamai televizorul…

  • D-Petre

   Ma pot lipsi de televizor in curte … mai bine ma joc cu catelul decat sa stau afara si sa ma uit la televizor dar fiecare cu ale lui :)

  • Yamasha

   ce sa mai comentezi la asa ceva?!
   sper sa nu-l visez la noapte! :))

  • dan

   am un amaprtamen de 2 camere nedecomandat de 40 de metri patrati… credeti ca ar fi ideal pentru living-ul meu:)))))

   • Gabriel Ursan

    Ar fi mai mult decat ideal daca l-ai pune in fata blocului si te-ai uita direct din living la el :)

Comentează la acest articol