Televizor gigant pentru curte

Televizor gigant pentru curte

Trebuie neapărat să vezi acest concept de TV gigant destinat folosirii în aer liber, de obicei în curtea oamenilor cu suficient de mulţi bani.

Porsche Design Studio din Austria prezintă C SEED 201 LED TV. Acest televizor are 201 inchi (de acolo îi vine şi denumirea), adică 5.11 metri. Nu numai că este un televizor imens, însă pare desprins din filmele cu spioni. Acesta iese din pământ şi se împachetează la loc în aproximativ 30 de secunde. Iată-l!

Televizor gigant pentru curte

Înainte de a vedea o scurtă galerie foto cu acest televizor gigant şi mai apoi un videoclip cu el în acţiune (pentru cei mai sceptici), trebuie să mai menţionez că acesta a câştigat destule premii pentru design în 2012, iar Porsche Design Studio îl numeşte cel mai mare televizor din lume.

O fi cel mai mare televizor din lume sau nu, contează mai puţin. Modul în care a fost gândit oricum îl face cel mai deosebit. Locaşul de sub pământ unde este găzduit televizorul este rezistent la apă, iar atunci când „eliberează” bestia, o ridică până la înălţimea de 4.6 metri. Cele 7 panori care formează televizorul se desfac în 25 de secunde, iar mutarea scaunelor nu e deloc o problemă pentru că televizorul se poate roti într-o direcţie până la 135 de grade.

Iată şi galeria foto.

Dacă vrei ceva mai accesibil şi de calitate, dar pentru acasă sau la birou, poţi vedea aici niste oferte interesante de televizoare. Smart TV-uri mai exact.

Şi aşa cum am promis, iată şi videoclipul cu televizorul gigant.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=5PmwDbkaeJs?rel=0]

Sursa.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

10 Comments

 • MIHAI PAULA

  Reply Reply 12/01/2013

  Super, super……

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 12/01/2013

   Cu adevărat super, însă mulţi dintre noi (gen eu :)) trebuie să aibă mai întâi casa şi curtea şi abia apoi televizoare de genul ăsta :).

 • bucurblog

  Reply Reply 12/01/2013

  o adevarat porcarie asta mai lipsea un ditamai televizorul…

 • D-Petre

  Reply Reply 13/01/2013

  Ma pot lipsi de televizor in curte … mai bine ma joc cu catelul decat sa stau afara si sa ma uit la televizor dar fiecare cu ale lui :)

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 13/01/2013

   Cred ca la un asemenea TV s-ar uita si catelul :).

  • Eu cred ca ai dreptate, de la atata tehnologie parca uneori ai vrea sa nu mai existe :)

 • Yamasha

  Reply Reply 14/01/2013

  ce sa mai comentezi la asa ceva?!
  sper sa nu-l visez la noapte! :))

 • dan

  Reply Reply 20/02/2013

  am un amaprtamen de 2 camere nedecomandat de 40 de metri patrati… credeti ca ar fi ideal pentru living-ul meu:)))))

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 20/02/2013

   Ar fi mai mult decat ideal daca l-ai pune in fata blocului si te-ai uita direct din living la el :)

Leave A Response

* Denotes Required Field