Televizor gigant pentru curte

Trebuie neapărat să vezi acest concept de TV gigant destinat folosirii în aer liber, de obicei în curtea oamenilor cu suficient de mulţi bani.

Porsche Design Studio din Austria prezintă C SEED 201 LED TV. Acest televizor are 201 inchi (de acolo îi vine şi denumirea), adică 5.11 metri. Nu numai că este un televizor imens, însă pare desprins din filmele cu spioni. Acesta iese din pământ şi se împachetează la loc în aproximativ 30 de secunde. Iată-l!

Televizor gigant pentru curte

Înainte de a vedea o scurtă galerie foto cu acest televizor gigant şi mai apoi un videoclip cu el în acţiune (pentru cei mai sceptici), trebuie să mai menţionez că acesta a câştigat destule premii pentru design în 2012, iar Porsche Design Studio îl numeşte cel mai mare televizor din lume.

O fi cel mai mare televizor din lume sau nu, contează mai puţin. Modul în care a fost gândit oricum îl face cel mai deosebit. Locaşul de sub pământ unde este găzduit televizorul este rezistent la apă, iar atunci când “eliberează” bestia, o ridică până la înălţimea de 4.6 metri. Cele 7 panori care formează televizorul se desfac în 25 de secunde, iar mutarea scaunelor nu e deloc o problemă pentru că televizorul se poate roti într-o direcţie până la 135 de grade.

Iată şi galeria foto.

Dacă vrei ceva mai accesibil şi de calitate, dar pentru acasă sau la birou, poţi vedea aici niste oferte interesante de televizoare. Smart TV-uri mai exact.

Şi aşa cum am promis, iată şi videoclipul cu televizorul gigant.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=5PmwDbkaeJs?rel=0]

Sursa.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

10 comentarii la „Televizor gigant pentru curte”

  1. am un amaprtamen de 2 camere nedecomandat de 40 de metri patrati… credeti ca ar fi ideal pentru living-ul meu:)))))

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.