Marta Iozefina, un gălățean de toată lauda!

Marta Iozefina este un cetățean al orașului Galați care merită susținut în participarea la o competiție destinată persoanelor cu dizabilități. Vă citez câteva vorbe de-ale ei după doar o singură zi de la înscriere: Am câștigat într-o singură zi 113 susținători! Sunt impresionată și vă mulțumesc tuturor pentru suport . 113 persoane reprezintă foarte mult pentru mine, mai ales dacă privești din perspectiva că sunt oameni singuri care nu au pe nimeni lângă ei să îi sprijine în tot ceea ce fac. DA. Azi am câștigat pentru că știu că atât de mulți oameni mă apreciază pentru ceea ce sunt și pentru ceea ce fac. Am realizări deosebite în trei domenii: social, educațional și sportiv și cred că acesta este gramul meu de originalitate în această competiție.

Dacă și tu mă apreciezi mă poți vota până pe data de 27 noiembrie 2013 la link-ul de mai jos. Pentru a genera întradevăr o schimbare de atitudine, acesta fiind și scopul evenimentului Gala Persoanelor cu Dizabilitati te rog citește și realizările celor 46 de prieteni înscriși în această competiție și dacă te-au inspirat, votează. În România, suntem în prezent conform statisticilor 700.736 de persoane cu dizabilități și fiecare dintre ei este un câștigător pentru că alege să fie un cetățean activ indiferent de cât de multe bariere întâlnește (arhitecturale, de atitudine, de mentalitate). Orice om care alege să se ridice când toți cred că este la pământ pentru mine e un câștigător al vieții și pentru asta mă înclin. Succes tuturor!

O puteți vota pe Marta aici. Sunt convins că împreună putem tripla numărul de voturi obținute. Susține-o și tu în Gala Persoanelor cu Dizabilități.

Niciodată nu mi-au plăcut competițiile bazate pe voturi pentru că pun în prim plan agitația de a obține voturile și nu competențele sau calitatea umană a concurentului.

De aceea mi-am propus să o ajut pe Marta publicând pe blog acest articol. Nu știu cât de mult va avea ea posibilitatea să obțină voturi de una singură, așa că fac apel și la membrii comunității BGG care pot prelua subiectul și linkul de votare pe blogul sau site-ul lor. În alt aspect pe care merită să-l menționez constă în faptul că Marta Iozefina este singura persoană cu dizabilități din regiunea noastră care participă la această competiție. Marta a făcut multe lucruri bune, indiferent de problemele pe care le-a întâmpinat. Merită să obțină cât mai multe voturi din partea noastră. Vă reamintesc că o puteți vota aici. În continuare, vă las alături de o galerie foto în care o puteți vedea pe Marta în anumite momente care cadrează cu realizările ei.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Marta Iozefina, un gălățean de toată lauda!”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.