Marian şi PC-urile

Dacă aşa avea timp aş scrie despre de toate şi toţi, însă mi s-au părut mereu penibili cei care îşi justifică absenţa de pe blog şi dau motive pentru orice. Revenind la subiect, doresc să menţionez blogul unui tânăr pasionat de IT. Marian Ştefănescu este genul ăla de om despre care vei auzi numai de bine peste câţiva ani.

Marian şi un PC fac MarianPC.eu :), un blog peste care am dat intrând în contact cu Marian după ce am aflat că urmăreşte GabrielUrsan.ro şi este mulţumit de ce găseşte pe la mine. Treaba asta am aflat-o din ultimul său articol de pe blog aşa că m-am gândit să-i întorc favoarea scriind câteva rânduri despre el la mine pe blog. De fapt, nu e chiar o favoare întoarsă pentru că de Marian merita să afle cât mai multă lume.

Marian PC

După cum ziceam, puştiul are pasiune şi să nu credeţi că se va supăra pe mine că m-am exprimat „puştiul” pentru că are doar 16 ani. De aici şi concluzia că va ajunge foarte departe peste câţiva ani, dar sper să ne mai bage în seamă şi pe vremea aia :). Deşi Marian abordează o nişă despre care anumiţi specialişti online autohnoni ar spune cu scârbă că e supraaglomerată, eu îl sfătuiesc să îi dea înainte cu ce are în cap şi să se ţină de treabă.

Rezultatele nu vor înceta să apară dacă nu te laşi intimidat de concurenţă. Cel mai important este să lupţi să-ţi creezi un brand în care să crezi, pe care lumea să-l reţină cu uşurinţă şi să-l perceapă în mod pozitiv. Şi eu când am lansat GSMRo.ro am primit o grămadă de remarci descurajatoare. Cu toate astea iată că s-a putut, iar GSMRo.ro a ajuns destul de departe, fără să mai fie nevoie să mă implic eu activ în zona de conţinut pentru că în acest moment face acest lucru mult mai bine decât mine, Ioan Suhov un tânăr extrem de pasionat, atent la detalii şi inteligent.

Tot ce am spus în acest articol confirmă un potenţial mare de succes al blogului MarianPC.eu. Totul ţine de nişte variabile pe care le poţi controla. Greu, dar le poţi controla :). Succes Marian!

Un comentariu la „Marian şi PC-urile”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.