Ioan Suhov, Redactor Sef la GSMRo.ro

El nu ştie, dar află acum :). De fapt, nimic nu se va schimba pentru el. Ioan Suhov oricum munceşte cu bucurie la blogul GSMRo.ro fără să aibă pretenţia unei “funcţii“. Se vede de la o poştă că Ioan face acest lucru total dezinteresat şi că pasiunea pentru tehnologie şi blogging este cea care îl trezeşte în fiecare dimineaţă cu gândul la subiecte noi, abordări inedite şi articole utile pentru cititori. Cititori care datorită lui nu prea mi-au simţit lipsa de pe GSMRo.ro, iar asta nu face decât să mă bucure.

Nu ştiu cât de mulţi îl cunosc pe Ioan Suhov, dar dacă vă place blogul GSMRo.ro din acest moment, înseamnă că vă place şi de el :). Iar aici nu nu mă refer la template care recunosc că ar putea fi unul mult mai bun (alegerea template-ului mi-o asum eu :)). Mă refer la conţinutul şi subiectele abordate pe GSMRo.ro.

Ioan Suhov, Redactor Sef la GSMRo.ro

Sincer să fiu, îmi pare rău că nu am scris acest articol cu mai multă vreme în urmă pentru că lui Ioan merita să-i mulţumesc public pentru felul cum conduce blogul GSMRo cu mult mai mult timp în urmă. Datorita timpului pe care îl acordă GSMRo am obţinut eu timp pentru a lucra la un proiect frumos legat de brandul GSMRo. Probabil nu e străin de mulţi faptul că brandul GSMRo va străluci şi deasupra unui magazin online de telefoane mobile şi accesorii GSM, însă nu e momentul în care să pot da mai multe detalii despre acest aspect.

Nu e vorba de secretomanie însă momentam suntem în zona de adăugat produse şi vrem s-o facem bine. Apoi mai urmează alţi paşi care necesită ceva timp, deci nu pot fixa încă o dată de lansare pe care să mi-o asum public în faţa voastră şi apoi să n-o respect, că doar nu-s politician :).

GSMRo - logo

În plus, magazinul GSMRo de telefoane mobile şi accesorii GSM va avea în spate o companie cu foarte multă experienţă în vânzarea de telefoane mobile şi accesorii GSM, dar din punctul ăsta de vedere chiar că nu am cum să vă spun mai multe :D şi vă mulţumesc anticipat pentru înţelegere ;). Staţi liniştiţi, faptul ca GSMRo va avea şi un shop, nu înseamnă că va afecta blogul.

Revenind la tânărul Ioan Suhov, pot să vă spun că e genul de om care se bagă cu sete şi pasiune în lucrurile care îi plac. E destul de greu să-l întreci pe un subiect care îl pasionează :). Eu îl asigur de toată încrederea şi susţinerea mea. Sper ca titulatura de Redactor Sef să-l mobilizeze să-şi găsească o echipă cu care să lucreze la blogul GSMRo pentru că nu va putea face acest lucru mereu singur.

Mult succes în continuare Ioan!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

5 comentarii la „Ioan Suhov, Redactor Sef la GSMRo.ro”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.