M-am obişnuit să cumpăr Pampers online

De ceva vreme, am observat că în oferta există Pampers şi şerveţele umede pentru copii la preţuri foarte bune, similare preţurilor promoţionale din diverse hypermarketuri de unde cumpăram până acum. Aşa că am început să cumpăr Pampers de pe internet, iar asta presupune doar să fiu o idee mai organizat decât de obicei.

Eu cumpăr pachete mari, probabil cele mai mari pentru mărimea 3 (că asta foloseşte fiică-mea în acest moment). Pachetul mare conţine 3 pachete medii. Când se începe ultimul pachet mediu, atunci fac comanda de un nou pachet de Pampers mare şi am rezolvat problema. Asta e singura organizare în plus, care nu e deloc greu de făcut, având în vedere că nu prea am fost situaţia de a alerga pe la farmaciile de cartier că nu mai aveam Pampers în casă.

Ieri mi-a sosit ultimul pachet mare de Pampers, iar în colet erau două autocolante ca ăsta :).

Autocolant Pampers

Asta pentru mine nu înseamnă decât că cei de la eMAG s-au apucat serios de treabă în ceea ce priveşte comercializarea de Pampers online dacă au făcut şi stickere. Cuiva de la departamentul lor de marketing îi pasă ;).

În orice caz, dacă vreţi să faceţi şi voi ca mine şi să vă fie mai uşor puteţi cumpăra Pampers online de aici.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

10 comentarii la „M-am obişnuit să cumpăr Pampers online”

 1. Si eu mai cumpar de la emag, insa ca sa fiu sincer preturile sunt de obicei mai mari decat in hyoermarket si in special decat la magazinele de la mine din oras. De ex, un scutec nr. 4 la mine in oras este 1 ron iar la emag imi pica 1,25…

  Răspunde
   • Cine crezi ca se mai uita la pret cand puiul tau se irita de la Pampers?!

    N-am stat sa compar preturile dar cu prima ocazie cand ajung sa cumpar Libero ma uit si la Pampers!

    Răspunde
    • Corect. Eu am incercat la un moement dat cu scutece vandute in DM, dar s-a iritat si am revenit la Pampers. Inclusiv cu alte servetele in afara de Pampers s-a iritat. Asa ca, Pampers e alegerea cea mai potrivita pentru noi in acest moment.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.