Autocolant Pampers

M-am obişnuit să cumpăr Pampers online

De ceva vreme, am observat că în oferta eMAG există Pampers şi şerveţele umede pentru copii la preţuri foarte bune, similare preţurilor promoţionale din diverse hypermarketuri de unde cumpăram până acum. Aşa că am început să cumpăr Pampers de pe internet, iar asta presupune doar să fiu o idee mai organizat decât de obicei.

Eu cumpăr pachete mari, probabil cele mai mari pentru mărimea 3 (că asta foloseşte fiică-mea în acest moment). Pachetul mare conţine 3 pachete medii. Când se începe ultimul pachet mediu, atunci fac comanda de un nou pachet de Pampers mare şi am rezolvat problema. Asta e singura organizare în plus, care nu e deloc greu de făcut, având în vedere că nu prea am fost situaţia de a alerga pe la farmaciile de cartier că nu mai aveam Pampers în casă.

Ieri mi-a sosit ultimul pachet mare de Pampers, iar în colet erau două autocolante ca ăsta :).

Autocolant Pampers

Asta pentru mine nu înseamnă decât că cei de la eMAG s-au apucat serios de treabă în ceea ce priveşte comercializarea de Pampers online dacă au făcut şi stickere. Cuiva de la departamentul lor de marketing îi pasă ;).

În orice caz, dacă vreţi să faceţi şi voi ca mine şi să vă fie mai uşor puteţi cumpăra Pampers online de aici.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

10 Comments

 • Noi suntem alergici la Pampers asa ca inca din prima luna am folosit Libero…

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 03/04/2013

   Si Libero e mai ieftin?

   • tataraseni

    Reply Reply 03/04/2013

    Cine crezi ca se mai uita la pret cand puiul tau se irita de la Pampers?!

    N-am stat sa compar preturile dar cu prima ocazie cand ajung sa cumpar Libero ma uit si la Pampers!

    • Gabriel Ursan

     04/04/2013

     Corect. Eu am incercat la un moement dat cu scutece vandute in DM, dar s-a iritat si am revenit la Pampers. Inclusiv cu alte servetele in afara de Pampers s-a iritat. Asa ca, Pampers e alegerea cea mai potrivita pentru noi in acest moment.

 • Catalin

  Reply Reply 03/04/2013

  Eu am cumparat la timpul meu Pampers de la Carrefour :D ExtraPack

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 04/04/2013

   Eu luam din Real si Kaufland, dar de pe eMAG mi s-a parut mult mai comod si mai ieftin daca privim inclusiv aspectul numit transport gratuit la tine acasa.

 • Soacra

  Reply Reply 03/04/2013

  Si eu mai cumpar de la emag, insa ca sa fiu sincer preturile sunt de obicei mai mari decat in hyoermarket si in special decat la magazinele de la mine din oras. De ex, un scutec nr. 4 la mine in oras este 1 ron iar la emag imi pica 1,25…

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 04/04/2013

   La mine in oras diferenta nu e mare. Comandand Pampers de la eMAG economisesc si timp si bani.

 • Maria

  Reply Reply 26/02/2014

  Si eu comand Pampers online la pret mult mai avantajos decat in magazin de pe http://www.spiterie.ro/rezultatele_cautarii.html?keywords=pampers.
  E o varianta comoda si economica.

 • fichiuiza

  Reply Reply 20/05/2016

  Eu de cand am descoperit site-ul http://www.bebeardealul.ro, numai de acolo cumpar. Au cel mai mic pret. Si la lapte si la pampers si nu numai. Si sunt foarte seriosi; sunt de 22 de ani pe piata. Va recomand din suflet!

Leave A Response

* Denotes Required Field