Astăzi este ziua lui Dan Dragomir!

Da, ştiu, vă întrebaţi cine este Dan Dragomir :). Dan Dragomir este unul dintre cei mai mari, mai experimentaţi, mai maturi şi mai buni bloggeri din România pe zona de IT&C.

Astăzi este ziua lui. Nu ştiu dacă se va lăuda cu acest lucru pe blogul său principal, dar îl găsiţi pe ComputerBlog.ro povestindu-vă despre cele mai noi ştiri şi apariţii din zona IT&C, fără să uite să adauge o notă personală articolelor sale.

Dan DragomirDan Dragomir este un A-Lister pe nişa IT&C, iar dacă veţi începe să-l urmăriţi preţ de câteva săptămâni, vă veţi da seama de ce spun asta.

Eu am avut onoarea şi plăcerea să interacţionez cu el de pe vremea când lansam GSMRo.ro. Mi-a dat credit într-un fel sau altul, fără să ştie ce va fi de capul proiectului respectiv. Nu ştiu ce a apreciat mai exact pe vremea aceea, însă e cert că a apreciat şi m-a susţinut. Nu ştiu dacă i-am mulţumit direct vreodată şi nu ştiu dacă ar fi vrut asta vreodată.

Chiar dacă nu m-am cunoscut personal cu Dan Dragomir, pentru mine este un blogger, dar mai presus de toate, un om special. Aşa că, merită să-i urăm la mulţi ani!

La mulţi ani Dan Dragomir!

Un comentariu la „Astăzi este ziua lui Dan Dragomir!”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.