Astăzi este ziua lui Dan Dragomir!

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Da, ştiu, vă întrebaţi cine este Dan Dragomir :). Dan Dragomir este unul dintre cei mai mari, mai experimentaţi, mai maturi şi mai buni bloggeri din România pe zona de IT&C.

Astăzi este ziua lui. Nu ştiu dacă se va lăuda cu acest lucru pe blogul său principal, dar îl găsiţi pe ComputerBlog.ro povestindu-vă despre cele mai noi ştiri şi apariţii din zona IT&C, fără să uite să adauge o notă personală articolelor sale.

Dan DragomirDan Dragomir este un A-Lister pe nişa IT&C, iar dacă veţi începe să-l urmăriţi preţ de câteva săptămâni, vă veţi da seama de ce spun asta.

Eu am avut onoarea şi plăcerea să interacţionez cu el de pe vremea când lansam GSMRo.ro. Mi-a dat credit într-un fel sau altul, fără să ştie ce va fi de capul proiectului respectiv. Nu ştiu ce a apreciat mai exact pe vremea aceea, însă e cert că a apreciat şi m-a susţinut. Nu ştiu dacă i-am mulţumit direct vreodată şi nu ştiu dacă ar fi vrut asta vreodată.

Chiar dacă nu m-am cunoscut personal cu Dan Dragomir, pentru mine este un blogger, dar mai presus de toate, un om special. Aşa că, merită să-i urăm la mulţi ani!

La mulţi ani Dan Dragomir!


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Un comentariu la „Astăzi este ziua lui Dan Dragomir!”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend