M-am hotărât ce-mi voi cumpăra cu voucherele câştigate la BlogWars 3. Voi păşi către nou, voi păşi către #maibineimpreuna, voi alege un Asus Taichi. Mai exact, modelul acesta.

Totuşi, mi-aş dori să-l accesorizez corespunzător, iar husa Asus Taichi Suit pare accesoriul perfect. Iat-o aici.

Problema e că nu o găsesc nicăieri la vânzare în România. Probabil dacă aş căuta un pic pe Amazon sau pe eBay cu siguranţă aş da de ea, dar nu am chef să aştept până mi se livrează de acolo.

Aşa că întreb.

Unde găsesc Asus Taichi Suit în România?

Nu că aş plăti cât nu face. Nu sunt disperat. Dar dacă are cineva preţul normal şi corect, recunosc că aş cumpăra această husă pentru Asus Taichi.

P.S.: Despre Asus Taichi am scris mai pe larg aici. Merită să citiţi dacă vreţi să aflaţi mai multe despre acest hybrid minunat numit Asus Taichi.

P.P.S.: Nu mă criticaţi dur pentru folosirea cuvintelor cheie astfel, dar am nevoie de ajutor :).


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  6 replies to "Asus TAICHI Suit"

  • Bogdan

   Frumos, dar slabut la placa video :D oricum, asteptam un review detaliat cu acest model.
   Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el ;)

   • Gabriel Ursan

    Multumesc, dar stai sa-l cumpar mai intai. Sper sa fie pe stocuri si sa-mi fie livrat intr-o saptamana sau ceva de genul.

  • Postolachi Dumitru

   Sfat amical: nu te grabi, valabilitatea voucherului Asus de 1.400 USD este nelimitata (sau cel putin pana pe 31 decembrie 2013 poti sta linistit).

   Aceasta daca doar daca nu esti dispus sa suporti diferenta din buzunarul propriu…

  • Yamasha

   nu cred ca merita, e i7, dar versiunea U, mai bine iti iei QM, adica cu 3630QM, mult mai bun fata de ala…video integrat, adica hd 4000 de la intel, asemanator cu 610m de la nVIDIA. Un astfel de laptop, nu ultrabook este in jur de 4000 ron, avand in vedere ca ai ssd si hard full hd.
   ps. acum am vazut ca are si touch screen. nu ma pasioneaza:D probabil de aia e pretul mai piperat.

   • Gabriel Ursan

    Stiu cum sta treaba cu acest i7, dar tot il vreau :). Asa este, ai si tableta incorporata, iar asta ii creste pretul considerabil, insa overall s-ar putea sa fie o experienta foarte faina de folosire, mai ales pentru ce am eu nevoie.

Comentează la acest articol