Statistici GabrielUrsan.ro – Martie 2013

Folosesc platforma WordPress.com pe blogul GabrielUrsan.ro. Este suficientă pentru ce am eu nevoie. Mai mult, începe să-mi placă mai mult decât platforma self-hosted (WordPress.org).

Prefer să plătesc mai scump anumite servicii oferite de compania Automattic, dar să n-am bătăi de cap legate de viteză de încărcare, securitate şi administrare. Din punctul ăsta de vedere sunt mulţumit. Totuşi, restricţiile WordPress.com nu-mi permit instalarea unei unelte de monitorizare a traficului precum Google Analytics sau trafic.ro, aşa că am ales să creez pagina Statistici, pagină unde voi publica lunar informaţii despre statisticile blogului GabrielUrsan.ro.

De asemenea, la începutul fiecărei luni voi publica un articol ca acesta, unde voi oferi detalii suplimentare despre statisticile de trafic din luna anterioară.

În luna martie 2013, blogul GabrielUrsan.ro a înregistrat un total de 60.951 vizualizări şi un total de 38.822 vizitatori absolut unici. Media de vizualizări per vizitator absolut unic a fost 1,57.

Printr-un calcul scurt, pot spune că am avut o medie de 1.966 vizualizări şi 1.252 vizitatori absolut unici pe zi. GabrielUrsan.ro are în continuare PageRank™ 3.

Mi-am propus să ţin lunar un astfel de jurnal al statisticilor. În primul rând pentru a putea urmări cu uşurinţă evoluţia blogului, iar în al doilea rând pentru a oferi mult mai facil informaţii agenţiilor de publicitate sau celor care doresc pur şi simplu o colaborare.

Deci, veţi găsi acest format de articol mereu pe la începutul fiecărei luni ;).

Se zice că obţii doar ce urmăreşti, iar cum eu mi-am pus nişte obiective pentru blogul GabrielUrsan.ro în anul 2013, trebuie să le urmăresc, nu ;)?

Statistici GabrielUrsan.ro - martie 2013

P.S.: Şi nu, nu e păcăleală de 1 aprilie.

7 comentarii la „Statistici GabrielUrsan.ro – Martie 2013”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.