M-am apucat de sală la OneGym

Nu e o noutate deschiderea sălii de fitness OneGym în Galați, însă eu abia acum o lună am apucat să dau curs invitației lor de a-mi antrena fizicul acolo. La urma urmei, concediul bătea la ușă și aveam nevoie de măcar o lună de sală ca să mai îndrept niște lucruri, că de reparat complet voi avea nevoie de vreo 6 luni :)

Am avut parte și de o ședință de personal training cu Liviu Daria de la care am învățat multe lucruri pe care le pot aplica și la antrenamentele de acasă. Însă în acest articol nu voi vorbi despre sală, despre aparate, despre antrenamente, discipline sau alte detalii. Despre asta voi vorbi într-un alt articol.

Tura asta vreau să vorbesc un pic despre aplicația lor de fitness care se leagă cu aplicația de food traking și cu Apple Watch. Eu sunt un geek în ceea ce privește tehnologia și m-a atras din prima treaba asta. Sunt un tip care folosește obedient astfel de aplicații și în 2 săptămâni am ajuns deja pe locul 1 în leaderboard (vă arăt print screen la finalul articolului).

Pentru a instala aplicația One Gym este suficient să căutați One Gym pe App Store sau pe Google Play. De acolo vă autentificați cu datele pe care le-ați primit la recepție. Dacă aveți un cont Pro, vă puteți instala și aplicația Food. Aplicația Food este un fel de aplicație My Fitness Pal, dar e mult mai ușor de folosit. Plus că sunt multe mâncăruri acolo deja în limba română ca să vă calculați caloriile consumate.

Când intri în aplicația One Gym ai posibilitatea de a vedea diverse antrenamente. Poți selecta grupa musculară pe care dorești să o lucrezi, iar sugestiile de antrenamente apar acolo. Pe măsură ce faci antrenamente, aplicația îți calculează automat numarul de calorii arse.

Mai mult, aplicația de Food se sincronizează automat cu aplicația One Gym și îți zice ce calorii ai consumat și câte calorii poți să mai consumi, în funcție de obiectivele setate de tine la instalare (le poți schimba pe parcus). Eu am luat în serios aceste aplicații și recunosc că m-au ajutat mult, mai ales că primești diverse badge-uri cu reușite pe măsură ce progresezi. Te țin în priză, te motivează!

Dacă ai și un smart watch, un Apple Watch sau un dispozitiv de fitness compatibil cu aplicația One Gym, toate activitățile înregistrate se sincronizează automat, fără să fie nevoie să le adaugi manual. Vă las câteva print screen-uri din aplicații ca să vedeți cum arată, plus print screen-ul din seara asta cu mine pe locul 1 în leaderboard :)

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.