Mi-am instalat Bitdefender 2018 pe Mac

De când cu virușii de tip ransomware și alte porcării cibernetice am hotărât să-mi instalez Bitdefender 2018 pe Mac. Am ales Bitdefender pentru că este la bază un produs românesc în care eu am încredere. Iată ce spun cei de la Bitdefender odată cu lansarea versiunii 2018.

În ultimii cinci ani, Bitdefender a ocupat constant primul loc în clasamentele AV-TEST mulțumită unui mix de tehnologii inovatoare care protejează datele a peste 500 de milioane de utilizatori din întreaga lume. Pentru că ne place să ducem performanța cât mai departe, astăzi lansăm Bitdefender 2018, o nouă gamă de soluții de securitate cibernetică pentru acasă care îmbunătățește caracteristicile versiunilor anterioare și aduce câteva noutăți absolute marca #inteligențădinRomânia.

De curând, am aflat că circa 46% dintre români se arată îngrijorați că un eventual atacator ar putea prelua oricând controlul dispozitivelor pe care le folosesc zilnic, ceea ce îi expune la furt de date personale, spionaj și invadarea vieții private. Noua versiune Bitdefender face față cu brio acestor amenințări indiferent de tipul sau numărul dispozitivelor pe care le folosești, iar datele tale pot fi în siguranță chiar și în fața amenințărilor încă necunoscute. Cum este posibil?

Îți povestim imediat. Mai întâi, trebuie să știi că am pregătit o gamă de soluții care se adresează unui public foarte larg, cu stiluri de viață și obiceiuri de utilizare a dispozitivelor extrem de diverse. Bitdefender 2018 este potrivit pentru cei aflați în prima linie a inovației și care caută mereu cele mai noi tehnologii de securizare a datelor personale ale familiei sau ale prietenilor. Este foarte util atât pentru cei care se bazează pe un singur dispozitiv, dar și pentru aceia dintre noi care jonglează cu până la zece dispozitive într-o singură zi. Promitem detecția imbatabilă a programelor periculoase, confidențialitate mai bună, viteză optimizată și performanță indiferent de platformă: Windows, Android, Mac OS și, în curând, iOS. 

Pentru o multitudine de obiceiuri și preferințe, am îmbunătățit panoul de control Bitdefender Central, care îi permite utilizatorului să facă diverse acțiuni precum controlarea abonamentului, instalarea soluției pe orice dispozitiv sau supravegherea dispozitivelor copiilor.

La fel ca versiunea anterioară, noua gamă include soluții multi- și single-platform, instrumente pentru siguranța familiei și protecție online, soluții dedicate securității mobile și servicii de suport pentru set-up sau optimizarea dispozitivelor. Credem că, pentru protecția online, nu trebuie să facem compromisuri. De aceea vrem să îți povestim mai multe despre Bitdefender Total Security 2018, suita noastră completă de securitate cibernetică. Începem cu ce e nou.

Deep learning pentru un viitor mai sigur

Din ce în cei mai mulți hackeri targetează aceleași vulnerabilități ale aplicațiilor de Mac, Windows, Android și iOS, cu scopul de a obține profit imediat pe baza unor programe de tip malware cross-platform. Inovația Advanced Threat Defense identifică trăsăturile celor mai agresive tipuri de malware și detectează chiar și programele periculoase necunoscute cu ajutorul Bitdefender Global Protection Network. Un al doilea strat de protecție împiedică atacatorii să cripteze date personale stocate în fișiere populare, precum My Documents, My Pictures, My Videos sau orice alt fișier selectat de către utilizator. În acest fel, Bitdefender Total Security 2018 protejează orice dispozitiv de cele mai periculoase amenințări online ale momentului, cu un impact minim asupra performanței dispozitivului.

Bitdefender Firewall

Bitdefender Firewall blochează aplicațiile cu potențial dăunător mulțumită unui design cu totul nou, care îmbunătățește experiența de utilizare și permite o mai bună gestiune a regulilor asociate aplicațiilor.  Bitdefender creează în mod automat o regulă de fiecare dată când o aplicație încearcă să acceseze Internetul, dar utilizatorii pot adăuga și manual sau edita regulile. Ca metodă de siguranță, vor fi notificați de fiecare dată când unei aplicații periculoase i se blochează accesul la Internet, chiar dacă este activată opțiunea Autopilot, iar fiecare conexiune la rețea detectată va fi încadrată automat într-unul din tipurile predefinite – dinamic, acasa / birou sau public. Acestea pot fi modificate manual din meniul de setări. 

Actualizări automate pentru protecție continuă

Utilizatorii existenți ai soluțiilor Bitdefender beneficiază de protecție neîntreruptă mulțumită actualizărilor care nu necesită dezinstalarea versiunilor anterioare.

Dacă te-am convins, încearcă noul Bitdefender Total Security. Urmează-ți pasiunile în siguranță, fără griji online. Asta pentru că noile opțiuni disponibile în aplicații îți protejează nu doar datele, ci și viața privată, pasiunile și da, curiozitatea.

5 comentarii la „Mi-am instalat Bitdefender 2018 pe Mac”

  1. Salut, eu folosesc acest produs de circa 10 ani pentru Windows, sí pot sã zic cã am avut surprize în timpul petrecut. În primul rând sursa de folosinta, care consuma foarte mult în RAM. Nu spun cã nu am încercat performancele antivirusului. Multe ori a si prins virusuri de gen Troian. Dar în fine, între timp au lucrat foarte mult sã nu consume multe surse, aici a fost cel mai mult la feedback. Nu spun cå nu au lucrat la intrefatā, la protectie, putem vizualiza si la AV-Test. Pânā acum multi au folosit NOD32 din cauza sursei minime folosite, dar în spate nu aveau protectie atât de sigurā. Vā refer de ex. la noi în firma detineam NOD32 pentru server, si sa întâmplat odatā cā nu si-a putut ce sā facā cu situatia creatā. Ulterior a fost remendicat prin Bitdefender. Am si explicat cā ar trebui schimbat brandul dar în viitor probabil.
    În fine, ati fācut o achizitie foarte bunā si sper cā veti fi protectat cât mai sigur.
    Cu stimä si un week-end plācut.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.