Link reducere Binance – Ăsta e linkul cu 20% discount la comisioane

Ăsta e pe care îl cauți pe toate forumurile și grupurile de crypto. De obicei, majoritatea afiliaților Binance pot oferi doar o reducere de 10% prin linkurile lor de afiliere, însă eu pentru că sunt un afiliat vechi Binance, pot oferi reducerea maximă de 20%.

Update: pe lângă reducerea maximă, cei de la Binance mi-au dat posibilitatea ca să vă ofer și 100$ la înscrierea unui cont nou prin linkul menționat mai sus. Discountul de 20% îl veți avea oricând, pe viață. Însă iată mai jos ce trebuie să faceți pentru bonusul de 100$.

Link afiliere Binance

Pentru mai multe detalii legate de cum funcționează Binance Tasks apasă aici.

La ce e reducerea Binance

Binance este în momentul redactării acestui articol cel mai mare exchange crypto din lume. Oferă o grămadă de posibilități de tranzacționare crypto, de investiții crypto cu dobândă care se acumulează și de stocare crypto pe termen lung.

Deși Binance are unele dintre cele mai bune cursuri de schimb de pe piață, la fel ca fiecare exchange, percepe niște comisioane. Aceste comisioane se percep atunci când cumperi, vinzi sau schimbi. Dacă îți faci cont prin linkul meu, ai 20% reducere la ele.

Poate la tranzacții de câțiva zeci de euro sau la câteva sute de euro, acești 20% reducere nu se simt, dar la tranzacții de câteva mii sau zeci de mii de euro înseamnă cu 20% mai mulți bani în buzunarul tău ce rămân din comisioanele de tranzacționare.

Când vei retrage mulți bani din crypto, vei dori să-ți rămână cu 20% mai mult, nu?

Video link reducere Binance

Am făcut și un video pe canalul meu de YouTube în care explic mai multe despre acest link de reducere Binance la comisioane, ce înseamnă el și cum se folosește. Te invit să-i dai play și like dacă ți-a plăcut. Nu uita să te și abonezi la canal.

Link reducere Binance

Link reducere Binance

Unele persoane și-au închis conturile vechi de Binance și și-au făcut cont pe linkul meu de afiliere, mai ales dacă nu aveau conturi de multă vreme. Nu te sfătuiesc să faci neapărat la fel, dar dacă vrei să o faci închide-ți mai întâi vechiul cont Binance discutând la support.

P.S.: Dacă te interesează să afli cum verifici un cont Binance și cum crești limita zilnică de tranzacționare, citește articolul meu de aici.

Disclaimer: Nu investi în crypto dacă nu îți faci singur temele. Acest articol nu promovează investițiile în crypto și nu instigă la așa ceva. Pe bune, dacă ai de gând să nu te informezi și să nu îți asumi, mai bine fă altceva bun cu banii tăi.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.