Îți recomand un link și page creator free pentru rețele sociale

Știi linkurile alea faine din descrierea de pe Instagram, TikTok sau YouTube a influencerilor care te conduc către o pagină în care sunt prezentate mai multe linkuri utile, linkuri de afiliere, linkuri către alte rețele sociale etc.?

Ei bine, am descoperit un tool mai fain pentru a construi o pagină de genul ăsta, mult peste binecunoscutul Linktree sau Linkpop. Se numește Beacons . ai și îți poți face un cont aici. Este gratuit și are mult mai multe funcții decât Linktree.

Ce poți să faci cu Beacons AI

Poți să-ți faci o pagină super optimizată pentru mobil în care tu în calitate de creator de conținut online să-ți prezinți toate platformele, numărul de urmăritori de pe fiecare platformă, rate cardurile, media kit-ul, linkurile de afiliere, video-uri etc.

Uite, am pus un scurt video mai jos ca să îți dai seama cam cum funcționează.

Exemple de pagini create cu Beacons ai

Eu de astăzi la pagina de contact de pe blog și pe profilele de social media, am un singur link care conduce către pagina mea de Beacons AI. Poți să apeși aici ca să vezi și tu cum se vede. Dacă ți-ai făcut și tu o astfel de pagină, lasă-mi un comentariu cu ea ca să o văd :)

Și mi-am mai făcut și o pagină cu media kit-ul meu și statistici .

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.