LG Optimus Me P350, un smartphone cu Android care merită atenţie

Dacă eşti în căutarea unui smartphone cu Android dar nu dispui de un buget mare, atunci merită să acorzi puţină atenţie telefonului LG Optimus Me P350.

Preţul este unul mai mult decât corect pentru ce oferă telefonul, iar asta îl face o soluţie ideală dacă vrei să-ţi cumperi primul tău smartphone sau vrei chiar să-ţi faci upgrade la vechiul tău smartphone.

Cel mai bun preţ din piaţă pentru LG Optimus Me P350 este la GSMRoShop.ro pentru că tocmai au lansat o promoţie specială pe acest model. Pagina produsului cu preţ promoţional se găseşte aici dacă vă interesează să vă şi cumpăraţi acest smartphone, însă mai întâi merită să ne informăm un pic. Aşa arată.

Telefonul este un smartphone de clasă compactă şi dimensiuni apropiate de ce înţelege toată lumea prin telefon mobil. Cântăreşte numai 110 grame şi are un display de 256 de mii de culori ce redă o rezoluţie de 240 x 320 pixeli în 2.8 inchi.

La capitolul memorie internă pachetul de vânzare e destul de complet, pentru că pe lângă cei 140MB interni, mai există şi un card de 2GB gratuit. Dacă ai nevoie de mai multă memorie, poţi să adaugi oricând un card microSD mai mare, cu capacitate până la 32 GB.

Camera foto LG Optimus Me P350Este un smartphone veritabil aşa că tot ce ţine de conectivitate reprezintă un standard foarte bine respectat. Mă refer la posibilitatea de conectare le Wi-Fi, 3G sau prin bluetooth.

Camera foto este mai mult decât suficientă pentru a surprinde o poză de calitate atunci când vrei să imortalizezi un moment important sau plăcut. Cei 3.15 MP oferă imagini în rezoluţii de până la 2048 x 1536 pixeli, iar funcţia de geo-tagging îţi permite să marchezi pe hartă locul unde ai făcut pozele. Prin lentila camerei foto se pot realiza şi videoclipuri în format VGA cu 24 de cadre pe secundă.

LG Optimus Me P350 vine cu un procesor de 600 MHz sub capotă, care propulsează versiunea 2.2 Froyo a sistemului de operare Google Android.

Navigare GoogleÎn ceea ce priveşte navigarea GPS, trebuie să menţionez că LG Optimus Me P350 are un modul GPS încorporat care lucrează împreună cu detectarea locaţiilor pe baza conexiunii la internet. Acest lucru este destul de des întâlnit la astfel de smartphoneuri şi îmbunătăţeşte cu mult precizia sistemul GPS, comparativ cu un modul GPS simplu.

Softul de navigare GPS vine preinstalat şi e de fapt aplicaţia oferită de Google, aplicaţie care conţine foarte multe detalii şi care primeşte update-uri destul de des. Dacă nu doriţi să folosiţi şi conexiunea la internet atunci când vă ajutaţi de navigarea GPS, puteţi oricând să apelaţi şi la alte aplicaţii de navigare GPS pentru Android, precum Navigon.

Acumulatorul cu impresionanta capacitate de 1280 mAh (raportată la dimensiunile şi consumul telefonului) promite o autonomie de până la 320 de ore în stand-by şi până la 3 ore şi 35 de minute de utilizare continuă. Acestea sunt doar teste de laborator, însă din experienţă vă spun că în condiţii de utilizare normală te poţi bucura de vreo două zile de autonomie.

Smartphoneul LG Optimus Me P350 este un Android ieftin care îşi face treaba ca un smartphone veritabil, făra a face rabat de la vreo funcţie esenţială. În cazul în care vrei să ai un astfel de telefon deştept în buzunar, nu e nevoie de mai mult de 409 lei, pentru că ăsta e preţul oferit în cadrul promoţiei de pe GSMRoShop.ro care e valabilă şi ea ca toate promoţiile :), în limita stocului disponibil, aşa că …

Prinde promoţia la LG Me 350 acum!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.